خورش چاقاله بادام

موارد اولیه

  • گوشت ماهيچه نيم کيلوگرم
  • نعنا و جعفری يک کيلوگرم
  • چاغاله بادوم يک کيلوگرم
  • پياز داغ سه قاشق سوپخوری
  • روغن 150 گرم
  • زردچوبه، نمک و فلفل به ميزان لازم

دستور پخت

  1. گوشت را ريز خرد کرده، با پياز داغ تفت میدهيم و به همراه زردچوبه و سه تا چهار ليوان آب میگذاريم بپزد.
  2. سبزي خرد شده را با روغن سرخ کرده و داخل گوشت میريزيم و بر روي حرارت ملايم میگذاريم تا خورش جا بيفتد.
  3. قبل از اين‌که خورش را از روی حرارت برداريم چاقاله‌ها را شسته و به خورش اضافه میکنيم تا بپزد.
  4. اين خورش با مرغ، گوشت قلقلی و گوشت شترمرغ هم تهيه میشود.

 

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.