خورش هویج ترکی

موارد اولیه

  • هویج خلال شده 1 کیلو
  • گوشت ماهیچه نیم کیلو
  • پیاز 1 عدد
  • گوجه فرنگی 3 الی 4 عدد
  • لیمو عمانی 2 الی 3 عدد
  • آب گوشت یک لیوان و نیم
  • نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران به مقدار لازم
  • روغن مایع به اندازه کافی

دستور پخت

  1. هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده را باگوشت (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.
  2. بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده (اگر خواستید می توانید از آلو استفاده کنید ,برای هر نفر 3 تا 4 عدد آلو کافی است)و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد.

منبع:www.beytoote.com

2 نظر برای خورش هویج ترکی

  1. تصویر غذاها با خود غذا ارتباطی نداره لطفا برای هر غذا از تصویر خود غذا استفاده کنید

    پاسخ
  2. ممنون ازتون که زحمت میکشید و غذاهای متنوع رو میگذارید.ولی خواهشا دستور غذاهایی بدید که وقتی دستورشو میخونیم خوشمون بیاد.نه اینکه اصلا دوست نداشته باشیم اونو درست کنیم

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.