خورش هویج ترکی
موارد اولیه
- هویج خلال شده 1 کیلو
- گوشت ماهیچه نیم کیلو
- پیاز 1 عدد
- گوجه فرنگی 3 الی 4 عدد
- لیمو عمانی 2 الی 3 عدد
- آب گوشت یک لیوان و نیم
- نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران به مقدار لازم
- روغن مایع به اندازه کافی
دستور پخت
- هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده را باگوشت (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.
- بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده (اگر خواستید می توانید از آلو استفاده کنید ,برای هر نفر 3 تا 4 عدد آلو کافی است)و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد.
منبع:www.beytoote.com
تصویر غذاها با خود غذا ارتباطی نداره لطفا برای هر غذا از تصویر خود غذا استفاده کنید
ممنون ازتون که زحمت میکشید و غذاهای متنوع رو میگذارید.ولی خواهشا دستور غذاهایی بدید که وقتی دستورشو میخونیم خوشمون بیاد.نه اینکه اصلا دوست نداشته باشیم اونو درست کنیم