خورش جگر گوسفند
موارد اولیه
- جگر سفید و قرمز.............................سیصد گرم
- پیاز ......................................2 عدد متوسط
- آب.....................................2 لیوان
- زردچوبه ، فلفل ، نمک......................به مقدار لازم
- آبغوره....................................2 قاشق سوپ خوری
- رب گوجه فرنگی......................2 قاشق غذاخوری
دستور پخت
- ابتدا پیاز را خرد میکنیم و در قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم
- بعد کمی زردچوبه به آن اضافه میکنیم باید پیازها طلایی بشه بعد جگر را که به صورت نگینی خرد کردید را اضافه کنید و کمی تفت بدید
- بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید بعد از 5 دقیقه تفت دادن ( شعله را زیاد نکنید رو شعله ملایم ) آب را اضافه میکنیم .
- 10 دقیقه مانده که غذا را از روی گاز بردارید آبغوره و نمک و فلفل را اضافه کنید .
- این غذا را می توانید با برنج هم میل کنید.
با تشکر از سرکار خانم سونیا صابری که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.
غذاهای دیگری که ایشون برای ما ارسال کردند رو می توانید را از اینجا ببینید.
ده دقیقه؟! جگر سفید زمان پخت طولانی داره