خوراک ماهی و قارچ
موارد اولیه
- گوشت ماهی، قارچ و پیاز
- ادویه ها: فلفل سیاه،نمک و شکر و سس سویا
دستور پخت
- گوشت ماهی را خرد کنید.
- مقداری روغن در قابلمه بریزید و گوشت ماهی خرد شده را تفت دهید.
- هنگامی که گوشت ماهی طلایی رنگ شد، آن را در ظرفی کنار بگذارید.
- برای تهیه سس مقداری سس سویا، فلفل سیاه، نمک و شکر را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید.
- با کمی روغن پیاز را سرخ کنید.
- قارچ را به پیاز اضافه کرده و کمی سرخ کنید.
- سس آماده شده را روی پیاز و قارچ بریزید.
- گوشت ماهی سرخ شده را نیز اضافه کرده و کمی زیر و رو کنید.
منبع:persian.cri.cn
دیدگاهتان را بنویسید