خوراک ماهی و قارچ

موارد اولیه

  • گوشت ماهی، قارچ و پیاز
  • ادویه ها: فلفل سیاه،نمک و شکر و سس سویا

دستور پخت

  1. گوشت ماهی را خرد کنید.
  2. مقداری روغن در قابلمه بریزید و گوشت ماهی خرد شده را تفت دهید.
  3. هنگامی که گوشت ماهی طلایی رنگ شد، آن را در ظرفی کنار بگذارید.
  4. برای تهیه سس مقداری سس سویا، فلفل سیاه، نمک و شکر را در یک کاسه ریخته و مخلوط کنید.
  5. با کمی روغن پیاز را سرخ کنید.
  6. قارچ را به پیاز اضافه کرده و کمی سرخ کنید.
  7. سس آماده شده را روی پیاز و قارچ بریزید.
  8. گوشت ماهی سرخ شده را نیز اضافه کرده و کمی زیر و رو کنید.

منبع:persian.cri.cn

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.