خوراک ماهی اسپانیایی
موارد اولیه
- فيله ماھی ٤٥٠ گرم (یا میگو یاهر دو)
- روغن مایع ١٣٠ گرم
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- فلفل دلمه ای قرمز کوچک ١ عدد
- قارچ ١٠٠ گرم
- پيازچه ٢ عدد
- جعفری به مقدار لازم
دستور پخت
- ماھی فيله بدون پوست و استخوان را به تکهھای ٣ × ٣ یا کوچکتر برش بزنيد.
- نمک و فلفل را به آن زده و در روغن سرخ کنيد.
- فلفل قرمز دلمه ای، قارچ و پيازچه را ریز خرد کرده، در روغن کمی سرخ کنيد و روی ماھی بریزید.
- کمی جعفری خردشده روی ماھیھا بپاشيد.
دیدگاهتان را بنویسید