خوراک ماهی اسپانیایی

موارد اولیه

  • فيله ماھی ٤٥٠ گرم (یا میگو یاهر دو)
  • روغن مایع ١٣٠ گرم
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • فلفل دلمه ای قرمز کوچک ١ عدد
  • قارچ ١٠٠ گرم
  • پيازچه ٢ عدد
  • جعفری به مقدار لازم

دستور پخت

  1. ماھی فيله بدون پوست و استخوان را به تکهھای ٣ × ٣ یا کوچکتر برش بزنيد.
  2. نمک و فلفل را به آن زده و در روغن سرخ کنيد.
  3. فلفل قرمز دلمه ای، قارچ و پيازچه را ریز خرد کرده، در روغن کمی سرخ کنيد و روی ماھی بریزید.
  4. کمی جعفری خردشده روی ماھیھا بپاشيد.

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.