خوراک فیله ماهی
موارد اولیه
- فیله ماهی سْرخو ۴تكه
- جعفری –ریز خرد شده ۶ پیمانه
- كرفس- ریز خرد شده ۲ ساقه
- گوجه فرنكی-پوست كنده ریز خرد شده ۳ عدد متوسط
- سیر ریز خرد شده ۱ حبه
- پیاز ریز خرد شده ۲عدد متوسط
- لیمو ترش درشت (خارگی) ورقه شده ۱عدد
- روغن زیتون یك چهارم پیمانه
- آرد سوخاری یك چهارم پیمانه
- آب لیمو تازه یك چهارم پیمانه(۶۰میل)
- آویشن ۱ قاشق چایخوری
دستور پخت
- روغن را در ماهیتابه گرم می كنیم سیر و پیاز و كرفس را اضافه می كنیم و تفت می دهیم تا نرم شود، گوجه فرنگی را اضافه می كنیم و می گذاریم تا نرم شود جعفری را اضافه می كنیم و خوب مخلوط می كنیم.
- فیله ها را در آویشن و نمك و فلفل می زنیم. فر را گرم می كنیم.
- ته ظرف مخصوص فر را كمی چرب می كنیم فیله ها را در آن می گذاریم سپس مخلوط سبزیجات را روی فیله ها می ریزیم، آبلیمو را هم اضافه می کنیم ورقــه های لیمو را روی سبزیــجات می گذاریم و آرد سوخــاری را روی آن می پاشیم.
- ماهی را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت متوسط می گذاریم تا ماهی خوب پخته و نرم شود.
نکته: ۱-می توانیم به جای آرد سوخاری خمیر داخل نان ساندویچی را خشک ، پودر و استفاده کنیم.
۲-این خوراک را بلافاصله پس از تهیه مصرف کنید و در فریزر نگهداری نکنید.
منبع:vista.ir
چرا عکس غذا با محتواش نمیخونه؟