خوراک گل کلم با پنیر

موارد اولیه

  • گل كلم / یك عدد
  • سیر پوست كنده و درشت خرد شده / 3- 2 حبه
  • لیمو ترش / یك عدد
  • روغن زیتون / به مقدار لازم
  • نمك و فلفل / به مقدار لازم
  • پنیر پارمیسان / به مقدار لازم

دستور پخت

  1. فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت از پیش حرارت دهید.
  2. گل‌های گل كلم را از هم جدا كنید و دریك ظرف نسوز، در فر قرار دهید.
  3. سیر را به گل كلم اضافه كنید و روی آن روغن زیتون و آب لیمو بریزید.
  4. روی مواد فوق، نمك و فلفل بپاشید.
  5. ظرف را بدون درپوش، درون فر داغ شده، قرار دهید و آن را 20- 15 دقیقه یا تا زمانی كه سر گل كلم‌ها قهوه‌ای شود حرارت دهید.
  6. برای اینكه ببنید تا چه حد پخته و نرم شده از یك چنگال استفاده كنید.
  7. پس از اینكه كاملا پخته شد، آن را از فر خارج كرده، روی آن پنیر پارمیسان بریزید و میل كنید.

منبع:www.seemorgh.com

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.