خوراک گل کلم با پنیر
موارد اولیه
- گل كلم / یك عدد
- سیر پوست كنده و درشت خرد شده / 3- 2 حبه
- لیمو ترش / یك عدد
- روغن زیتون / به مقدار لازم
- نمك و فلفل / به مقدار لازم
- پنیر پارمیسان / به مقدار لازم
دستور پخت
- فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت از پیش حرارت دهید.
- گلهای گل كلم را از هم جدا كنید و دریك ظرف نسوز، در فر قرار دهید.
- سیر را به گل كلم اضافه كنید و روی آن روغن زیتون و آب لیمو بریزید.
- روی مواد فوق، نمك و فلفل بپاشید.
- ظرف را بدون درپوش، درون فر داغ شده، قرار دهید و آن را 20- 15 دقیقه یا تا زمانی كه سر گل كلمها قهوهای شود حرارت دهید.
- برای اینكه ببنید تا چه حد پخته و نرم شده از یك چنگال استفاده كنید.
- پس از اینكه كاملا پخته شد، آن را از فر خارج كرده، روی آن پنیر پارمیسان بریزید و میل كنید.
منبع:www.seemorgh.com
دیدگاهتان را بنویسید