حموس
موارد اولیه
- ۹۰۰ گرم نخود
- ۱ قاشق سوپخوری آرد کنجد
- ۱ بوته سیر
- ۴ قاشق سوپخوری ماست، کم چرب
- ۱ قاشق سوپخوری آبلیمو
- ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
- نمک
- فلفل
- پاپریکا
دستور پخت
- نخودها را در مخلوطکن بریزید.
- ۱ قاشق سوپخوری از آرد کنجد را به آن بیافزائید.
- سیر را اضافه نمائید.
- اکنون ماست را بیافزائید.
- آبلیمو را اضافه کنید.
- و اکنون نوبت روغن زیتون است.
- همه مواد را خوب مخلوط کنید تا مخلوطی خامه مانند حاصل شود. چنانچه غلظت آن زیاد است، کمی از آب نخود را به آن بیافزائید.
- نمک و فلفل را اضافه نمائید.
- حموس را در ظرفی تخت سرو نمائید و مقداری روغن زیتون و پاپریکا روی آن بریزید.
سلام دوستان این غذا لبنانی هست
لطفاً تصحیح فرمایید بنویسین (حُمُّص)
ازتون خیلی متشکرم شما با غذاهای جالبتون ادم رو به وجد می یارین
خیلی خوبه کلی أیده گرفتم
اصل این غذا ارده داره….
درود برشما چرا مشخص نیست که نخودش خام هست یا پخته