حموس

موارد اولیه

  • ‏۹۰۰ گرم نخود ‏
  • ‏۱ قاشق سوپ‌خوری آرد کنجد ‏
  • ‏۱ بوته سیر ‏
  • ‏۴ قاشق سوپ‌خوری ماست، کم چرب ‏
  • ‏۱ قاشق سوپ‌خوری آب‌لیمو ‏
  • ‏۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون ‏
  • نمک ‏
  • فلفل ‏
  • پاپریکا ‏

دستور پخت

  1. نخود‌ها را در مخلوط‌کن بریزید. ‏
  2. ‏۱ قاشق سوپ‌خوری از آرد کنجد را به آن بیافزائید. ‏
  3. سیر را اضافه نمائید. ‏
  4. اکنون ماست را بیافزائید. ‏
  5. آب‌لیمو را اضافه کنید. ‏
  6. و اکنون نوبت روغن زیتون است. ‏
  7. همه مواد را خوب مخلوط کنید تا مخلوطی خامه‌ مانند حاصل شود. چنانچه غلظت آن زیاد است، کمی از آب نخود را به آن ‏بیافزائید. ‏
  8. نمک و فلفل را اضافه نمائید. ‏
  9. حموس را در ظرفی تخت سرو نمائید و مقداری روغن زیتون و پاپریکا روی آن بریزید. ‏

4 نظر برای حموس

  1. سلام دوستان این غذا لبنانی هست
    لطفاً تصحیح فرمایید بنویسین (حُمُّص)
    ازتون خیلی متشکرم شما با غذاهای جالبتون ادم رو به وجد می یارین

    پاسخ
  2. خیلی خوبه کلی أیده گرفتم

    پاسخ
  3. اصل این غذا ارده داره….

    پاسخ
  4. درود برشما چرا مشخص نیست که نخودش خام هست یا پخته

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.