جوجه کباب تابه ای
موارد اولیه
- سينه مرغ يك عدد
- سويا سس سه قاشق سوپخوري
- آبليمو سه قاشق سوپخوري
- زنجبيل يك قاشق مرباخوري
- زرده تخممرغ دو عدد
- زعفران دمكرده به ميزان لازم
- نمك به ميزان لازم
دستور پخت
- سينه مرغ را عمودي و به ضخامت يك سانتيمتر برش ميزنيم. سپس همه مواد بجز زردهها را با هم مخلوط كرده و مرغ را به مدت 6 الي 12 ساعت در اين سس استراحت ميدهيم بعد از اين مدت گوشتها را به سيخ كشيده و هر دو طرفشان را زرده تخممرغ زده و در تابه تفلون با حرارت ملايم سرخ ميكنيم.(ميتوانيد در قسمت ته و سر سيخها از مواد دلخواه مانند؛ قارچ، سيبزميني، فلفل دلمهاي، گوجهفرنگي و... استفاده كنيد.)
منبع:groohashpazi.blogfa.com
باتشکر، عالی بود .ممنون
با روغن کم و حرارت متوسط
با روغن سرخ میکنیم یا بدون روغن؟ لطفا جواب بدید میخوام درست کنم
ممنون از راهنمایی و پیشنهاد غذاهای خوبتون یک سوال سیخ جوجه رو با روغن بذاریم سرخ بشه یا بدون روغن؟