ته چین قارچ و مرغ

موارد اولیه

  • مرغ=2/1 عدد
  • پیاز= 1 عدد
  • قارچ= 150 گرم
  • زرشک=3/1 پیمانه
  • ماست= 1 لیوان
  • زرده ی تخم مرغ=3 عدد
  • برنج آبکش شده= 3 پیمانه
  • زعفران دم کرده =به میزان لازم
  • روغن=به میزان لازم

دستور پخت

  1. مرغ را با پیاز،نمک و زرد چوبه ومقداری زعفران می پزیم و پس از پخت استخوانهای آن را جدا کرده و به قطعه های کوچک خرد کنیم.
  2. قارچ را تفت می دهیم؛
  3. همینطور زرشک ر ا با کمی شکرتفت داده و با مرغ خرد شده مخلوط کرده وهمه را با هم تفت می دهیم.
  4. ماست؛زعفران دم کرده و زرده ی تخم مرغ را با هم مخلوط کرده برنج را روی این مواد ریخته و خوب مخلوط می کنیم.
  5. کف قابلمه یا تابه ی بلندی را روغن ریخته می گذاریم خوب داغ شود.
  6. سپس نیمی از برنج مخلوط شده با مایه ماست را کف تابه ریخته صاف کرده مرغ را روی آن گذاشته و کاملا صاف می کنیم
  7. در آخر مابقی برنج را روی مرغ قرار داده درب تابه را گذاشته حرارت را زیاد می کنیم وقتی بخار کرد شعله پخش کن زیر آن گذاشته وحرارت را کم می کنیم وحدود نیم تا 45 ذقیقه زمان داده بعد از پخت درظرف مناسب می کشیم

8 نظر برای ته چین قارچ و مرغ

  1. قارچش کجا رفت؟

    پاسخ
  2. ممنون عاااااااااااااااااااااااااااااااااالللللللللییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بود

    پاسخ
  3. چقدر غذای سختیه

    پاسخ
  4. این غذا بدون قارچ بهتر میشه

    پاسخ
  5. امشب برم بپزم ببینم چه طور می شه
    مرسی

    پاسخ
  6. من درس کردم خمیری شد نمیدونم چرا

    پاسخ
  7. مرسی اما چشممون در اومد . رنگ صفحه رو روشن کنید

    پاسخ
  8. من نمتونم خوب در بیارم علتش چیه خمیر میشه لطفا فوت وفن شو بگید ممنون

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.