باقالی پلو با ماهیچه

موارد اولیه

  • 1000گرم برنج ایرانی
  • 500 گرم ماهیچه گوسفندی
  • 300 گرم شوید خشک
  • 400 گرم باقلا سبز ایرانی
  • (متوسط)یک عدد پیاز سرخ شده
  • یک قاشق چای خوری زعفران
  • یک فنجان روغن هسته انگور(روغن مایع)
  • نمک و فلفل به مقدار دلخواه

دستور پخت

  1. چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود.ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید.
  2. شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید. برنج را مطابق دستور غذای پلو بپزید. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید.
  3. برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید. ¼ پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید. در همین حین برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید . پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید.
  4. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید. برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید.

منبع:www.seemorgh.com

7 نظر برای باقالی پلو با ماهیچه

  1. سلام.به نظرمن چون برنجش به روش آبکش کردن درست میشه مواد غذایی مفیدش از دست میره.من میخوام برنج رو به روش دمپخت بپزم

    پاسخ
  2. عالی بود ممنونم

    پاسخ
  3. سلام خواهش میکنم راهنماییم کنید فردا شب مهمان دارم برای پخت ماهیچه رب نباید بزنیم اگر نزنیم رنگ غذامون بی رنگ نمیشه؟

    پاسخ
    1. سلام. مشکلی نداره اگر رب هم بزنید. میتونید از زعفران هم استفاده کنید.

      پاسخ
  4. وااااااااااای چه خوشمزه به نظر میرسه دلم خواست

    پاسخ
  5. بوی ماهیچه رو چیکا کنیم با این روش فکر کنم بوش بمونه

    پاسخ
  6. فووووووووق العاده هست؛ هم با رب هم بی رب درست کردم ادویه و زعفران کم بزنید اصصلا بو نمیده ؛ خیلی خوشمزه بود

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.