اگرول
موارد اولیه
- کلم برک سفید نصف عدد
- هویج متوسط ۳ عدد
- پیاز داغ نگینی طلایی شده ۱ پیمانه
- سینه مرغ پخته خرد شده یا هر قسمت دیگه مرغ ۲ پیمانه
- نمک- فلفل سیاه- زردچوبه
- نان لواش نرم به میزان لازم
دستور پخت
- کلم و هویجتون رو رنده درشت کنید و تفت بدید با کمی روغن و پیاز داغش رو هم بریزیدو بعد ۲ لیوان آب بریزید تا بپزه و نرم بشه.
- بعد هم نمک و ادویه اش رو اندازه کنید و مرغش رو اضافه کنید و بگذارید تا آبش کاملا کشیده بشه و کاملا نرم بشند.
- موادتون باید کاملا آبش کشیده بشه و خنک بشه و بعد مثل سمبوسه گوشه نونتون از مواد بگذارید و رول کنید و توی روغن سرخش کنید.
- با دو انگشت فاصله از بالای نونتون مواد رو بگذارید و دو لبه رو روش برگردونید و حالا محکم رولش کنید.
- قسمت انتهایی نونهارو زیر قرار بدید تا باز نشند. وقت سرخ کردن هم همینطور از اون سمت که بازه توی روغن بگذارید تا در اثر سرخ شدن بهم بچسبند.
- تا همه رو آماده می کنید هر دونه ای که درست می کنید رو لای سفره یا نایلون بگذارید تا خشک نشند.
منبع:chefnegin.com
عالی بود
ظاهرا خوشمزه است بأید درست کنم
خیلی خوشمزه بود.
به نظر خوشمزه و شیک می یاد رفتم که درستش کنم .
من درست کردم خوب شد خوشمزه بود
باید امتحانش کنم
عالی بود خلی خوش مزه بود
مرغ گرونه ندارم