اگرول

موارد اولیه

  • کلم برک سفید نصف عدد
  • هویج متوسط ۳ عدد
  • پیاز داغ نگینی طلایی شده ۱ پیمانه
  • سینه مرغ پخته خرد شده یا هر قسمت دیگه مرغ ۲ پیمانه
  • نمک- فلفل سیاه- زردچوبه
  • نان لواش نرم به میزان لازم

دستور پخت

  1. کلم و هویجتون رو رنده درشت کنید و تفت بدید با کمی روغن و پیاز داغش رو هم بریزیدو بعد ۲ لیوان آب بریزید تا بپزه و نرم بشه.
  2. بعد هم نمک و ادویه اش رو اندازه کنید و مرغش رو اضافه کنید و بگذارید تا آبش کاملا کشیده بشه و کاملا نرم بشند.
  3. موادتون باید کاملا آبش کشیده بشه و خنک بشه و بعد مثل سمبوسه گوشه نونتون از مواد بگذارید و رول کنید و توی روغن سرخش کنید.
  4. با دو انگشت فاصله از بالای نونتون مواد رو بگذارید و دو لبه رو روش برگردونید و حالا محکم رولش کنید.
  5. قسمت انتهایی نونهارو زیر قرار بدید تا باز نشند. وقت سرخ کردن هم همینطور از اون سمت که بازه توی روغن بگذارید تا در اثر سرخ شدن بهم بچسبند.
  6. تا همه رو آماده می کنید هر دونه ای که درست می کنید رو لای سفره یا نایلون بگذارید تا خشک نشند.

منبع:chefnegin.com

8 نظر برای اگرول

  1. عالی بود

    پاسخ
  2. ظاهرا خوشمزه است بأید درست کنم

    پاسخ
  3. خیلی خوشمزه بود.

    پاسخ
  4. به نظر خوشمزه و شیک می یاد رفتم که درستش کنم .

    پاسخ
  5. من درست کردم خوب شد خوشمزه بود

    پاسخ
  6. باید امتحانش کنم

    پاسخ
  7. عالی بود خلی خوش مزه بود

    پاسخ
  8. مرغ گرونه ندارم

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.