انار پلو مخصوص شب یلدا
موارد اولیه
- برنج: 2 پیمانه
- انار دانه شده: یک و نیم پیمانه
- خلال پسته: یک سوم پیمانه
- گشنیز تازه خرد شده: 1 پیمانه
- پودر تخم گشنیز: 1 قاشق مربا خوری
- کشمش پلویی: نصف پیمانه
- زعفران: به مقدار لازم
دستور پخت
- برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید .
- مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخل کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.
- هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.
منبع:www.ashpazonline.com
دهنم آب افتاد .. یاااااامی
به نظر من خوب بود
دونه های انار که زیر دندون میاد خیلی سفته مزه غذارو نابود میکنه گول ظاهرشو نخورید من آش انار درست کردم خیلی بد بود. بهتره انار نازنین رو همینجوری بخوری تا بریزی تو غذا
اما مواد داخلیش کمتر میشد شاید هم از این هم بهتر میشد
ممنون.باید خیلی عالی باشه.حتما درست میکنم :)