انار پلو مخصوص شب یلدا

موارد اولیه

  • برنج: 2 پیمانه
  • انار دانه شده: یک و نیم پیمانه
  • خلال پسته: یک سوم پیمانه
  • گشنیز تازه خرد شده: 1 پیمانه
  • پودر تخم گشنیز: 1 قاشق مربا خوری
  • کشمش پلویی: نصف پیمانه
  • زعفران: به مقدار لازم

دستور پخت

  1. برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید .
  2. مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخل کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.
  3. هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.

منبع:www.ashpazonline.com

5 نظر برای انار پلو مخصوص شب یلدا

  1. دهنم آب افتاد .. یاااااامی

    پاسخ
    1. به نظر من خوب بود

      پاسخ
  2. دونه های انار که زیر دندون میاد خیلی سفته مزه غذارو نابود میکنه گول ظاهرشو نخورید من آش انار درست کردم خیلی بد بود. بهتره انار نازنین رو همینجوری بخوری تا بریزی تو غذا

    پاسخ
  3. اما مواد داخلیش کمتر میشد شاید هم از این هم بهتر میشد

    پاسخ
  4. ممنون.باید خیلی عالی باشه.حتما درست میکنم :)

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.