املت گل کلم
موارد اولیه
- گلکلم یک عدد
- تخممرغ چهار عدد
- آرد یک قاشق مرباخوری
- پیاز یک عدد
- فلفل، نمک و زردچوبه به میزان لازم
- جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری
دستور پخت
- گلهای کوچک کلم را کنده و آنها را بشویید و برای مدت پنج دقیقه در آب بپزید
- سپس تخممرغ و پیاز خرد شده، نمک، فلفل و آرد را مخلوط کرده و خوب هم بزنید و با مقداری روغن در تابه سرخ کنید (اگر با کره سرخ کنید بسیار خوشطعمتر خواهد شد.)
- سپس در ظرف ریخته و جعفریهای خرد شده را روی آن ریخته و سرو میکنیم.
ممنون جالب بود
سایتتون جالبه میخوام از این به بعد بیشتر باتون آشنا شم و غذای جدید یاد بگیرم