املت گل ‌کلم

موارد اولیه

  • گل‌کلم یک عدد
  • تخم‌مرغ چهار عدد
  • آرد یک قاشق مرباخوری
  • پیاز یک عدد
  • فلفل، نمک و زردچوبه به میزان لازم
  • جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری

دستور پخت

  1. گل‌های کوچک کلم را کنده و آنها را بشویید و برای مدت پنج دقیقه در آب بپزید
  2. سپس تخم‌مرغ و پیاز خرد شده، نمک، فلفل و آرد را مخلوط کرده و خوب هم بزنید و با مقداری روغن در تابه سرخ کنید (اگر با کره سرخ کنید بسیار خوش‌طعم‌تر خواهد شد.)
  3. سپس در ظرف ریخته و جعفری‌های خرد شده را روی آن ریخته و سرو می‌کنیم.

2 نظر برای املت گل ‌کلم

  1. ممنون جالب بود

    پاسخ
  2. سایتتون جالبه میخوام از این به بعد بیشتر باتون آشنا شم و غذای جدید یاد بگیرم

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.