املت سبزیجات بدون روغن

موارد اولیه

  • مقداری پیازچه
  • هویج، فلفل دلمه‌ای
  • گوجه‌فرنگی و پیاز رنده شده
  • 4 عدد تخم‌مرغ
  • فلفل نمك و زردچوبه (همه مواد به اندازه دلخواه)

دستور پخت

  1. مقداری پیازچه، هویج، فلفل دلمه‌ای، گوجه‌فرنگی و پیاز رنده شده را با 4 عدد تخم‌مرغ خوب هم بزنید. فلفل نمك و زردچوبه اضافه كنید و آن را داخل یك ظرف چینی یا پیركس بریزید و ظرف را درون ظرف بزرگتری قرار دهید و داخل ظرف نرسیده به لبه ظرف املت، آب بریزید.
  2. با این روش به شیوه بن‌ماری می‌توانید املت خود را بپزید. روی در این دو ظرف یك در پوشیده با پارچه قرار دهید و در واقع املت را دم كنید. بعد از حدود نیم ساعت، املت شما حاضر می‌شود.
سبزیجات با قرار گرفتن در مجاورت روغن و دمای زیاد خواص خود را از دست می‌دهند، اما با پختن به روش بن ماری یا حرارت غیرمستقیم، این مشکل را ندارد و تمام ویتامین‌های سبزیجات مصرف شده در این غذا حفظ می‌شود.
این غذا نشاسته و هیدرات کربن ندارد و برای جبران آن می‌توانید آن را با پوره سیب‌زمینی یا نان مصرف کنید.

منبع:www.seemorgh.com

4 نظر برای املت سبزیجات بدون روغن

  1. خیلی عالی بود ممنون

    پاسخ
  2. واقعا خوب بود مرسییی

    پاسخ
  3. من فلفل سبز و قارچ هم اضافه کردم عالی شد. ممنون

    پاسخ
  4. عاااالی

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.