املت ایتالیایی

موارد اولیه

  • یک عدد پیاز خرد شده
  • قارچ خرد شده به میزان دلخواه
  • کدوی خرد شده به میزان دلخواه
  • دانه ذرت به میزان دلخواه
  • خرده نان
  • ۵ عدد تخم مرغ زده شده
  • پنیر پیتزا
  • نمک و فلفل

دستور پخت

  1. پیاز، کدو و قارچ را با هم کمی در‌ روغن ‌تفت ‌دهید و ذرت به آن اضافه کنید.
  2. مواد تفت داده شده را به تخم مرغ های ‌زده‌ شده، پنیر، فلفل، نمک و خرده نان ‌اضافه کنید.‌مایه ‌به دست آماده باید غلیظ باشد.
  3. مواد را در ماهیتابه حاوی کره بریزید و دو طرف را مانند کوکو تفت دهید.

منبع:www.parsino.ir

5 نظر برای املت ایتالیایی

  1. جالبه

    پاسخ
  2. بد نیست…هنوز درستش نکردم

    پاسخ
  3. خوشمزه نبود.

    پاسخ
  4. سلام
    سوالی راجع به قارچ داشتم و چون توی این غذا استفاده شده بود،گفتم شاید یکی از دوستان بتونه کمکم کنه!
    کسی نظری داره که چیکار کنیم که وقتی پودر قارچ خشک رو به غذا اضافه میکنم،توی غذا و در حین پخت تغییر رنگی درش حاصل نشه،تا غذامون جلوه قشنگتری داشته باشه؟حتی اگه ایده تون مربوط به مراحل تولید در کارخونه باشه هم اشکال نداره!
    مرسی

    پاسخ
    1. استفاده از یه ماده اسیدی مثل آبلیمو. توی یک مرحله. مثلا به پورد قارچت ا قاشق آبلیمو اضافه کن. تغییر رنگ نمیده اصلا

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.