افطاری با سیب زمینی

موارد اولیه

  • سیب زمینی های کوچک یک کیلو گرم
  • روغن زیتون یک قاشق غذا خوری
  • خامه ترش یک چهارم فنجان
  • پیازچه خرد شده 5 عدد
  • فلفل قرمز تند خرد شده یک عدد
  • خرده نان خشک یک چهارم فنجان
  • پنیر پارمزان یک سوم فنجان یا 2 قاشق غذا خوری

دستور پخت

  1. فر را روی 200 درجه سانتی گراد معادل 180 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. سینی فر را با فویل بپوشانید.
  3. در یک کاسه ، سیب زمینی ها را با روغن چرب کنید.سیب زمینی ها را در سینی بچینید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و نرم شوند.
  4. بعد از این زمان ، سیب زمینی ها را بیرون بیاورید و پس از کمی خنک شدن ، سر سیب زمینی را برش دهید.
  5. یک قاشق چای خوری بردارید و داخل سیب زمینی را به گونه ایی که به بدنه سیب زمینی آسیبی برسد خالی کنید.
  6. قسمت هایی از سیب زمینی را که با قاشق خالی می کنید در یک کاسه قرار دهید و با قاشق له کنید.
  7. ذرت ،پنیر، خامه ترش ، پیاز و فلفل را با سیب زمینی له شده مخلوط کنید.
  8. نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  9. با قاشق چای خوری از این ترکیب داخل سیب زمینی ها بریزید و روی مواد را با پنیر و خرده نان بپوشانید.
  10. 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا پنیر ذوب شود و خرده های نان تست شوند.

3 نظر برای افطاری با سیب زمینی

  1. دستتان درد نکنه

    پاسخ
    1. نوش جان

      پاسخ
  2. سلام خامه ترش چیه دیگه
    همون خامه صبحانه معمولیه؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.