افطاری با سیب زمینی
موارد اولیه
- سیب زمینی های کوچک یک کیلو گرم
- روغن زیتون یک قاشق غذا خوری
- خامه ترش یک چهارم فنجان
- پیازچه خرد شده 5 عدد
- فلفل قرمز تند خرد شده یک عدد
- خرده نان خشک یک چهارم فنجان
- پنیر پارمزان یک سوم فنجان یا 2 قاشق غذا خوری
دستور پخت
- فر را روی 200 درجه سانتی گراد معادل 180 درجه فارنهایت گرم کنید.
- سینی فر را با فویل بپوشانید.
- در یک کاسه ، سیب زمینی ها را با روغن چرب کنید.سیب زمینی ها را در سینی بچینید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و نرم شوند.
- بعد از این زمان ، سیب زمینی ها را بیرون بیاورید و پس از کمی خنک شدن ، سر سیب زمینی را برش دهید.
- یک قاشق چای خوری بردارید و داخل سیب زمینی را به گونه ایی که به بدنه سیب زمینی آسیبی برسد خالی کنید.
- قسمت هایی از سیب زمینی را که با قاشق خالی می کنید در یک کاسه قرار دهید و با قاشق له کنید.
- ذرت ،پنیر، خامه ترش ، پیاز و فلفل را با سیب زمینی له شده مخلوط کنید.
- نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- با قاشق چای خوری از این ترکیب داخل سیب زمینی ها بریزید و روی مواد را با پنیر و خرده نان بپوشانید.
- 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا پنیر ذوب شود و خرده های نان تست شوند.
3 نظر برای افطاری با سیب زمینی
دستتان درد نکنه
نوش جان
سلام خامه ترش چیه دیگه
همون خامه صبحانه معمولیه؟