اسپاگتی ایتالیایی
موارد اولیه
- اسپاگتی=1 بسته(700 گرم)
- گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
- سس گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
- پیاز=1 عدد بزرگ
- فلفل دلمه=2 عدد
- نمک و فلفل=بمقدار لازم
- پنیر موزاریلا=بمقدار لازم
دستور پخت
- اسپاگتی را به مدت 7 دقیقه در آب جوش که به آن یک قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کرده ایم می پزیم. سپس آن را آبکش کرده و روی آن آب سرد می ریزیم تا بهم نچسبند.
- پیاز را سرخ می کنیم و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا آب آن گرفته شود.
- سس گوجه فرنگی و فلفل دلمه و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده،می گذاریم گوشت با دو سه لیوان آب با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت بپزد.(در صورتیکه آب آن کم بود و گوشت نپخته باشد به آن آب اضافه می کنیم تا وقتیکه گوشت کاملا پخته باشد و آب آن کاملا بخار شود)
- نصف اسپاگتی ها را در ظرف پیرکسی ریخته و روی آن را مایه گوشتی آماده شده می ریزیم. سپس روی گوشت را با بقیه اسپاگتی ها می پوشانیم. و روی اسپاگتی را پنیر موزاریلا رنده شده می پاشیم.
- ظرف را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد می گذاریم تا روی پنیر طلایی رنگ شود.
منبع:www.ashpazonline.com
پنیر پیتزا رو ریختم روی ماکرانی میشه توی فر نذارم و توی قابلمه دم کنم.راستی با ماکرانی رشته ای بد میشه
سلام اتفاقا گذاشتن پنیر ساندویچ روی ماکارونی موقعی که بعد از آبکش میخواهد دم بکشد باعث خوشمزه شدنش میشه.
نه بابا
عالی بوووووود