آلبالو پلو با مرغ
موارد اولیه
- برنج خیس خورده: 2 پیمانه
- آب لیمو : دو قاشق سوپ خوری
- برنج دم کشیده : یک پیمانه
- آلبالو : یک کیلو هسته گرفته
- شکر : یک لیوان
- نمک : یک قاشق مرباخوری
- زعفران دم کرده
- شربت آلبالو( در طرز تهیه توضیح داده شده)
- مرغ : یک عدد سینه و یک عدد ران بر حسب سلیقه
- پیاز : دو عدد ژولین خرد شده(نواری باریک
- گوجه فرنگی نگینی خرد شده : دو عدد
- هویج : دو عدد نگینی خرد شده
- زعفران دم کرده : یک لیوان
- نمک و فلفل : به میزان لازم
- زردچوبه : یک قاشق چای خوری
- شربت آلبالو
- روغن مایع
دستور پخت
- در ابتدا روغن رو در قابلمه میریزیم پیاز رو میریزیم و یک تفت میدیم بعد مرغ رو اضافه میکنیم و میزاریم تا با پیاز سرخ بشه بعد گوجه و هویج رو میریزیم و میزاریم سرخ بشه بعد زردچوبه نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و زعفران دم کرده رو هم میریزیم و دربش رو میزاریم تا بپزه وقتی پخت و سسش کم آب شد مقداری از شربت آلبالو رو که در پایین توضیح دادم بهش اضافه میکنیم و زیرش رو خاموش میکنیم.
- در این بین روی آلبالو شکر میریزیم و میزاریم روی شعله خیلی زیاد تا شکر آب بشه وقتی آب انداخاتبا یک صافی آب آلبالو رو جدا میکنیم این میشه شربتی که احتیاج داشتیم.
- و دوباره آلبالو رو که جدا کردیم داخل سس پن میریزیم و کمی روغن اضافه کرده و یک دور تفت میدیم.
- برای تهیه برنج ابتدا آب رو جوش میاریم بعد داخل آب مقداری روغن و کمی نمک میریزیم و برنج رو داخلش اضافه مکنیم وقتی به قل افتاد کمی آب لیمو میریزیم و میزاریم تا دانه های برنج باز بشه یعنی وقتی بین دو تا انگشتمون فشار میدیم باید دور دونه برنج پخته باشه و له بشه و مغز سفت و نپخته شو احساس کنیم در این مرحله باید برنج رو آبکشی کنید و روش مقداری آب سرد بریزید توجه داشته باشید که برای آلبالو پلوباید برنج رو دون تر بردارید..در این مرحله مقداری روغن در کف قابلمه میریزیم و یک لایه برنج میریزیم و روش مقداری از آلبالوی تفت داده شده رو اضافه میکنیم و دوباره برنج و آلبالو میریزیم این مراحل رو ادامه میدیم تا برنج و آلبالو تموم بشه بعد روی حرارت قرار میدیم و مرغ رو روی برنج میزاریم دم کنی یا پارچه دور درب میزاریم..5 دقیقه اول حرارت رو زیاد میکنیم و وقتی بخارش بلند شد حرارت رو کم میکنیم تا نیم ساعت دم بکشه بعد آب روغن میریزیم روش و از روی حرارت برمیداریم.
- یک پیمانه برنج ساده ای که دم کشیده داریم رو نصفش رو با زعفران مخلوط میکنیم و نصف دیگه ش رو با شربت آلبالو که داریم بعد آلبالو پلو رو تو دیس میکشیم و روش برنج زعفرانی و برنج آلبالویی میدیم و مرغ رو روش میزاریم.
منبع:www.ashpazonline.com
ممنونم از اینکه دستور پخت این غذا رو گذاشتید خیلی خوشمزه بود
ممنون
خیلی عالی بود
غذاهای رژیمی هم بیشتر برامون میزارین. ممنون