آش گوشت و بلغور
موارد اولیه
- بلغور - یک پیمانه
- خرده برنج - نصف پیمانه
- عدس.لوبیا و نخود - هرکدام یک پیمانه
- گشنیز جعفری و تره - هرکدام به مقداردلخواه
- گوشت گوسفندی - 150گرم
- کشک - یک ونیم پیمانه
- نمک.فلفل سیاه و زردچوبه - به مقدارلازم
- پیاز.سیر.نعناع و روغن جهت پیازداغ - به مقداردلخواه
دستور پخت
- ابتدا حبوبات (عدس.لوبیا.نخود) را می پزیم
- سپس بلغور و برنج را به حبوبات اضافه کرده و می گذاریم خوب بپزد.
- سپس گوشت از قبل پخته شده را همراه با مقداری از اب خود گوشت اضافه میکنیم
- بعد از آن سبزی را به مواد می افزاییم و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه میکنیم
- و در آخر کشک را به آن می افزاییم و میگذاریم تا آش خوب جابیفتد.
- درنهایت پیاز داغ, سیر داغ و نعنا داغ را آماده کرده و به آن می افزاییم
- نوش جان
برای کم شدن نفخ حبوبات می توانید آن ها را از از چند ساعت قبل در آب خیس بکنید.
با تشکر از خانم فاطمه مقتدایی نیا که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.
عالی بود وخوشمزه
خوشمزه بود
خوشمزه بود ممنون فقط کشکش واسه من زیاد بود
میشه حبوبات وگوشت را یکباره در زود پز پخت؟
و اینکه کشک را وقتی همه مواد پخته شدند اضافه کنیم؟