آش گوجه فرنگی
موارد اولیه
- تره و جعفری خرد شده 1 کیلو
- لوبیا چیتی 2 پیمانه
- آب گوجه فرنگی 1 لیتر
- آب 1 لیتر
- آب غوره 1 پیمانه
- نعنا خشک 100 گرم
- پیاز داغ 1 پیمانه
- فلفل 1 قاشق مرباخوری
- زرد چوبه 1 قاشق غذاخوری
- برنج 2 پیمانه
- نمك به میزان لازم
دستور پخت
- ابتدا برنج را از یك شب قبل بدون نمك خیس كنید . لوبیا را نیز از قبل بپزید.
- سپس آب برنج را خالی کنید و برنج خیس خورده را در قابلمه مورد نظر ریخته و آب ، تره و جعفری خرد شده ، لوبیای پخته و آب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
- قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا كاملاً آش جا بیفتد.
- پیاز داغ و زرد چوبه را نیز تفت دهید و داخل آش بریزید.
- سپس نعنا خشك را در آش ریخته و در آخر آبغوره و نمك و فلفل را اضافه كنید. دقت كنید این آش هر چه تند تر باشد، خوشمزه تر است. بنابراین میزان فلفل آن به دلخواه خودتان است .
- بعد از اینكه آش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر كشیده ونعناع داغ فراوان روی آن بریزید.
منبع:www.tebyan.net
نمرت بیسته ممنونم
زمان پختش چند دقیقس
سلام من تا حالا نپختم به نظرتون گوجه رنده شده یکم بریزیم جطوره؟ ممنون
سلام.این اش خیلی خوشمزس.این اش مخصوص شهر میانه است.سبزیاش جعفری گشنیز تره و شویده.نعنا نداره گوجه رو هم رنده میکنیم میریزیم توش.ممنون از سایت خوبتون
زمان پختش هر چه قدر بیشتر بمونه رو گاز بیشتر جا میفته فقط باید مرتب هم بزنی تا ته نگیره.
همسر بنده میانه ای هستن من توشهرشون خوردم فوق العاده خوشمزه اس