آش غوره
موارد اولیه
- آب غوره یک لیوان
- خرده برنج 700گرم
- سبزی آش به میزان دلخواه
- حبوبات (عدس نخود لوبیا ماش و...) 350 گرم
- گوشت 300 گرم
- ادویه جات به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- پیاز یا سیر به میزان لازم
- نعنا خشک پودر شده یک قاشق سوپ خوری
دستور پخت
- ابتدا برنج را آبکش کرده و آنرا روی حرارت گذاشته به آن سبزی و مقدار کمی روغن اضافه میکنیم .
- گوشت و حبوبات را با مقدار کمی نمک جداگانه پخته و به غذای اصلی اضافه می کنیم .
- سپس مخلوط را تا زمان جا افتادن هم میزنیم تا ته نگیرد و اگر آب آن کم شد مقداری آب سرد به آن اضافه می کنیم وقتی آش جا افتاد پیاز داغ یا سیر داغ را همراه با ادویه و نعنا به آن اضافه کرده سپس از روی حرارت برداشته و حدود یک لیوان آب غوره به آن اضافه کرده و سرو می نماییم .
با تشکر از آقای علیرضا عابدی از شیراز که این غذا را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کردند.
ممنون از شما و همچنین از اقای عابدی که این غدای خوشمزه رو گذاشته .
برا اونایی که از غذای ترش لذت میبرن (مثل من ) واقعا عالیه