آجیل پلو مخصوص

موارد اولیه

  • گردو و بادام و فندق و بادام هندی و پسته و کشمش و کره از هر کدام ۱۰۰ گرم
  • پیاز خلال‌ و سرخ‌شده پنج عدد
  • مرغ یا گوشت و برنج از هر کدام یک کیلوگرم
  • روغن مایع و نمک و زعفران به میزان لازم

دستور پخت

  1. مرغ یا گوشت را با پیاز بپزید و کنار بگذارید. پیاز سرخ‌شده را با هر یک از آجیل‌های فوق به صورت جداجدا همراه با کره تفت دهید و کنار بگذارید برنج را دم کرده و بعد از پخت، برنج و مرغ یا گوشت را در ظرف بکشید. به این صورت که ابتدا برنج را کشیده سپس مرغ یا گوشت را لابه‌لای برنج قرار دهید در پایان آجیل‌ها را به صورت راه‌راه یا گرد به ترتیب روی برنج قرار داده و در آخر روی آنها روغن داغ بدهید.

یک نظر برای آجیل پلو مخصوص

  1. این غذا مناسب شب یلداس؟
    اگه امتحانش کردین٬ آجیلش زیر دندون نمی مونه ؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.