آبگوشت کلم قمری
موارد اولیه
- گوشت گوسفندی ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
- نخود و لوبیا سفید دو سوم پیمانه
- سیب زمینی ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- کلم قمری ترد و تازه ۱ عدد
- ریحان خرد شده ۱ پیمانه
- نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم
- نعناع خشک به میزان لازم
- روغن زیتون به میزان لازم
دستور پخت
- کلم قمری را پس از شستن به قطعات ریز به اندازه حبه قند خرد کرده و با ریجان خرد شده و کمی روغن تفت دهید .
- نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و با بقیه مواد روی شعله بگذارید تا پخته شود و در آخر نعناع خشک را در روغن زیتون ریخته و به آبگوشت اضافه کرده و نوش جان کنید.
منبع:www.ashpazonline.com
اگه آبگوشت کلم قمری معروف قم منظورتونه(که خود ما بهش میگیم آبگوشت قنبید)خیلی با این فرق داره .سبزی خشک نداره و به جاش گندم داره.سیب زمینی رو هم بعضی ها بهش میکنن ولی تو دستور اصلیش نیست.
نه عزیزم این با قمبید فرق داره قمری یه نوع کلم هستش که میریزن تو ابگوشت
نه عزیزم هیچ فرقی نداره قنبید هم یک جور کلمه که تو آبگوشت یا آش میریزن یا به صورت رنده شده و مخلوط با گوشت چرخ کرده لای پلو دم میکنند.
بله عزیزم کلم قمری هستت که فقط مخصوص ابگوشت همدانی هاست
من میمیرم برای ابگوشت کلم قمری خودمان استان همدان