کیک الویه
موارد اولیه
- 1بسته نان تست بزرگ
- 4عدد سیب زمینی متوسط
- 5عدد خیارشور درشت
- سس سفید
- 2عدد تخم مرغ
- سینه ی مرغ
- ذرت و نمک به میزان لازم
دستور پخت
- ابتدا سیب زمینی و تخم مرغ و مرغ را آبپز کرده-سیب زمینی و تخم مرغ را پوست گرفته و با رنده, ریز میکنیم
- مرغ پخته شده و خیارشور ها را نیز ریز کرده و باهم مخلوط میکنیم.
- نمک و ذرت را اضافه کرده و با سس فراوان مخلوط میکنیم
- دور تا دور نان های تست (قسمت قهوه ی رنگ نان) را بصورت خیلی نازک با قیچی نان جدا میکنیم
- کف یک سینی 4تا نان تست را بصورت مربع میچینیم.
- مایه الویه را روی نان ها پخش میکنیم چند لایه روی هم به همین صورت اضافه کرده و در اخر روی تمام نانها(رو و دیواره) یک لایه سس میکشیم(مثل کیک خامه ای)
- در آخر روی کیک الویه را با پوره ی سیب زمینی و خیارشور تزیین میکنیم.
نکته: بعد از چیدن نان ها روی هم و ریختن مایه الویه در تمام لایه ها,دور تا دور کیک را با چاقوی بزرک صاف میکنیم تا به زیبایی آن نیز اهمیت داده باشیم.
با تشکر از الهام خانم که دستور تهیه این غذای خوشمزه را از طریق فرم ارسال غذا برای ما ارسال کردند.
عالی بووووووودد
خیلی غذای خوشمزه ای هست
سلام
فرقش با سالاد الویه چیه؟
این دورش تست داره الویه نداره