مرجو خورش

موارد اولیه

  • گوشت گوسفندی: 300- 400 گرم
  • پیاز: 2 تا بزرگ
  • عدس: 2 مشت پر !!
  • سیب زمینی: 1 دونه متوسط
  • آلو طالقان، بخارا یا برقانی: 1 مشت!
  • نمک، فلفل، زرچوبه، دارچین
  • زعفران
  • رب گوجه
  • آبغوره

دستور پخت

  1. پیازها رو خلال کردم و با زرچوبه تفت دادم تا طلایی بشه، 2، 3 قاشقش رو برداشتم
  2. گوشت رو اضافه کردم .
  3. بهتره رب رو هم همین مرحله اضافه کنین تا تفت بخوره و رنگش وا شه.
  4. وقتی رنگ گوشت عوض شد، آب ریختم توش و گذاشتم تا نیم پز بشه
  5. تو این فاصله آلوها و عدس ها رو جداگونه شستم و خیس دادم...
  6. سیب زمینی رو هم خرد کردم.
  7. وقتی گوشت نیم پز شد سیب زمینی و عدس رو ریختم
  8. و همراه نمک و ادویه ها و رب گذاشتم بپزه
  9. آخر هم آلو و زعفرون و آبغوره رو اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جا بیفته
  10. در نهایت هم توی ظرف کشیدم و پیاز داغ روش ریختم و تمام

منبع:hanichef.blogfa.com

13 نظر برای مرجو خورش

  1. به به . من بهش میگم خورش عدس

    پاسخ
  2. من امروز درستش کردم
    طعم آشناوخوشمزه ای داشت تقریبا مشابه واویشکا
    ازتون ممنونم…

    پاسخ
  3. به نظر غذای خوش مزه ای امرو زواسه نهار درست میکنم امیدوار شوهرمم دوست داشته باشه
    تشکر

    پاسخ
  4. وای!!دلم یه غذای جدید میخواست مرسی عزیزم

    پاسخ
  5. غذای خوشمزه ای بود البته یکم مزه عدسی میداد بنظرم اگه یکم ابغورشو بیشتر کنین خوشمزه تر میشه.

    پاسخ
  6. من برای تزیین یکم سیب زمینی سرخ کردم کنارش ریختم اینم یه ایدس دیگه خوشمزه میشه………….

    پاسخ
  7. ممنون غذای جدید با املاح زیاذ است

    پاسخ
  8. سلام.
    من الان توی خونه کمی عدس پخته با قارچ (عدسی) دارم. میشه واسه این خورشت ازش استفاده کرد؟
    مرسی

    پاسخ
  9. درست کردم خیلی عالی بود خانوادم دوست داشتن…

    پاسخ
  10. سلام من الان میرم درست کنم بعدا خبرشو میدم خدا کنه خوب بشه و خانواده هم خوششون بیاد

    پاسخ
  11. غذای خوبیه برای تنوع

    پاسخ
  12. به نظر منم غدای خوبیه منم میرم درست کنم فقط خدا کنه که شوره خوشش بیاد

    پاسخ
  13. من امروز برای ناهار درست کردم. ولی به جای غوره، لیموعمانی زدم. از سایتتون متشکرم

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.