مرجو خورش
موارد اولیه
- گوشت گوسفندی: 300- 400 گرم
- پیاز: 2 تا بزرگ
- عدس: 2 مشت پر !!
- سیب زمینی: 1 دونه متوسط
- آلو طالقان، بخارا یا برقانی: 1 مشت!
- نمک، فلفل، زرچوبه، دارچین
- زعفران
- رب گوجه
- آبغوره
دستور پخت
- پیازها رو خلال کردم و با زرچوبه تفت دادم تا طلایی بشه، 2، 3 قاشقش رو برداشتم
- گوشت رو اضافه کردم .
- بهتره رب رو هم همین مرحله اضافه کنین تا تفت بخوره و رنگش وا شه.
- وقتی رنگ گوشت عوض شد، آب ریختم توش و گذاشتم تا نیم پز بشه
- تو این فاصله آلوها و عدس ها رو جداگونه شستم و خیس دادم...
- سیب زمینی رو هم خرد کردم.
- وقتی گوشت نیم پز شد سیب زمینی و عدس رو ریختم
- و همراه نمک و ادویه ها و رب گذاشتم بپزه
- آخر هم آلو و زعفرون و آبغوره رو اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جا بیفته
- در نهایت هم توی ظرف کشیدم و پیاز داغ روش ریختم و تمام
منبع:hanichef.blogfa.com
به به . من بهش میگم خورش عدس
من امروز درستش کردم
طعم آشناوخوشمزه ای داشت تقریبا مشابه واویشکا
ازتون ممنونم…
به نظر غذای خوش مزه ای امرو زواسه نهار درست میکنم امیدوار شوهرمم دوست داشته باشه
تشکر
وای!!دلم یه غذای جدید میخواست مرسی عزیزم
غذای خوشمزه ای بود البته یکم مزه عدسی میداد بنظرم اگه یکم ابغورشو بیشتر کنین خوشمزه تر میشه.
من برای تزیین یکم سیب زمینی سرخ کردم کنارش ریختم اینم یه ایدس دیگه خوشمزه میشه………….
ممنون غذای جدید با املاح زیاذ است
سلام.
من الان توی خونه کمی عدس پخته با قارچ (عدسی) دارم. میشه واسه این خورشت ازش استفاده کرد؟
مرسی
درست کردم خیلی عالی بود خانوادم دوست داشتن…
سلام من الان میرم درست کنم بعدا خبرشو میدم خدا کنه خوب بشه و خانواده هم خوششون بیاد
غذای خوبیه برای تنوع
به نظر منم غدای خوبیه منم میرم درست کنم فقط خدا کنه که شوره خوشش بیاد
من امروز برای ناهار درست کردم. ولی به جای غوره، لیموعمانی زدم. از سایتتون متشکرم