ماهی شکم پر

موارد اولیه

  • ماهی 1 عدد
  • گشنیز خرد شده 250 گرم
  • پیاز خرد شده 1 عدد
  • سیر خرد شده 250 گرم
  • تمرهندی به میزان لازم
  • گردو 50 تا 100 گرم
  • ادویه، نمك و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن سرخ كردنی به میزان لازم

دستور پخت

  1. ماهی را كاملا تمیز كرده و داخل شكم آن را خالی می كنیم.
  2. مقداری نمك به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
  3. سپس آن را كاملا شسته و با دستمال تمیز خشك می كنیم.
  4. پیاز و سیر را رنده می كنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار كمی هم شوید) در یك ظرف می ریزیم و كمی سرخ می كنیم.
  5. درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه كرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.
  6. مواد فوق را داخل شكم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
  7. در یك ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
  8. سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می كنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

نکته :

به جای تمرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد.

به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده کرد.

23 نظر برای ماهی شکم پر

  1. دستتون درد نکنه خیلی خوب بود من ماهی خیلی زیاد دوست دارم

    پاسخ
  2. ta hala balad nabudam mahiye shekam por

    پاسخ
  3. باسلام کلاً سایتتون توزمینه آشپزی عالیه،دستتون درد نکنه.اگه توسعش بدین وکاملترش کنین بی نظیر مبشه.

    پاسخ
  4. salam, kheili mamnoon az in hameh ghazayeh khoshmazeh. misheh lotfan noeh mahi monaseb rou ham benevisid? kheili mamnoon

    پاسخ
  5. خسته نباشید
    سایتتون عالی هست
    دست گلتون درد نکنه، خیلی خوشمزه شد
    مژگان جان من با ماهی سفید درست کردم خیلی خوب شد!
    به جا تمبر هم از رب انار استفاده کردم
    البته من شنیدم جنوب کشور ماهی شکم پر رااغلب با ماهی سنگسر و حلواسیاه درست میکنن ، واسه طعم دار کردنش هم از تمبر هندی با ادویه کاری استفاده میکنن ! شمال کشور یه جور دیگه !

    پاسخ
  6. میترسم بد بشه.

    پاسخ
    1. خوب میشه

      پاسخ
  7. عمو ما چیزی به اسم “تمبر هندی” نداریم! باید بگوییم و بنویسیم “تمر هندی” … انگلیسیش
    TAMARIND
    لطفن تصحیح کنین!

    پاسخ
    1. سلام آریا جان. ممنونم از تذکرت. در این غذا و 6 غذای دیگر تصحیح شد.

      پاسخ
  8. Salam mamnon babate tozihe khobeton

    پاسخ
  9. Salam mamnon babate tozihe khobeton

    پاسخ
  10. پپخیلی خوبه فقط بجای این کهمینو

    پاسخ
  11. من شمالیمو عاشق ماهی سفید اونم شکم پور
    توضیحاتتون خیلی کامل بود من تایید میکنم

    دمتون گرم

    پاسخ
  12. سلام من فر ندارم و میخوام ماهی شکم پر بزرگ درست کنم میشه با سرخ کردن درست بشه؟ یا حتما باید فر باشه؟ اگه مثبت لطفا توضیح بدین چطور درست کنم تا خوب پخته بشه با سرخ کردن و به ایمیلم بفرستید ممنون میشم من دوشب دیگه مهمون دارم منتظر جوابتون هستم

    پاسخ
    1. سلام ندا خانم. ما تو سرخ کن تا به حال اینو درست نکردیم. ولی خب شکم پر معمولا تو فر یا تو تابه درست میشه. شما میتونید توی تابه در بسته هم درستش کنید.

      پاسخ
  13. سلام مجدد و تشکر از عنایت شما
    منظور من هم همون سرخ کردن در تابه بود و از شما در این زمینه که نحوه آماده کردن در تابه که خوب سرخ بشه و خام نشه چه نکاتی رو رعایت کنم و مواد ش رو چه وقت بریزم. ممنونم

    پاسخ
  14. باارد بیزیم خراب نمیشه میشه ارد نزد توفر یخت

    پاسخ
  15. عالی بود ممنون از دستور پختتن

    پاسخ
  16. ممنونم از سایت خوبتون حرف نداره.

    پاسخ
  17. دستون درد نکنه،من همیشه ماهی رو اینجور که شما میگین درس میکنم

    پاسخ
  18. دستون درد نکنه،من همیشه ماهی رو اینجور که شما میگین درس میکنم

    پاسخ
  19. سلام دوستان میشه بگید چه چیزی به ماهی بزنم طعمش خوب بشه

    پاسخ
  20. سلام میشه بگید چه چیزی واسه طعم دادن ماهی خوبه

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.