کباب قشقایی
موارد اولیه
- گوشت گوسفند یک کیلو
- پیازچه قرچ شده یک عدد
- نان لواش دوتا سه عدد
- روغن، نمک، فلفل به میزان لازم
دستور پخت
- گوشت را با پياز و 5-6 پيمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بياوريد.
- كف گوشت را بگيريد، اندكی نمك و فلفل اضافه كنيد، شعله را كم كنيد، در ديگ را ببنديد و 2 ساعت يا كمی بيشتر بپزيد تا گوشت نرم شود، ولی له نشود.
- در پايان پخت بايد آب گوشت تمام شود، و گرنه در ديگ را برداريد و شعله را كمی زیاد كنيد؛
- سپس برداريد و كنار بگذاريد.
- يك پيمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ی ملايم داغ كنيد. نان را به اندازه ای كه در تابه جا بگيرد ببريد و در روغن سرخ كنيد (خشك نشود)، سپس با كفگير برداريد و در سينی بگذاريد.گوشت پخته را در روغن داغ بگذاريد و بچرخانيد تا سرخ شود. با كفگير برداريد و روی نان سرخ كرده بگذاريد. داغ سر سفره ببريد
منبع:/www.seemorgh.com
اصلا این کباب قشقایی نیست. این دیگه چه مدلیه؟ لطفا مطلبی که میذارید مطمین باشید درسته یا نه.؟
چرا نیست؟
دلم خواست
عجب کبابی انگشتامم خوردم :)
مسخره می کنی که دستتم با هاش می خوری هان به قول ما اصفهانی ها چی چی می گوی
بچه ها این غذارو من خوردم فوق العاده خشمزه ست…وقتی آب گوشته کاملا خشک میشه در آخر خود گوشت با چربی خودش سرخ میشه تو همون ظرف با شعله ملایم…
به نظر که خیلی عالی میاد
به نظ خوشم ا میا د شبیه این من پختم خیلز خ شمزه شده بود
من مطمعن نیستم از درست کردنش
شایدخوشمزه باشه ولی اسمش این نیست