کباب قشقایی

موارد اولیه

  • گوشت گوسفند یک کیلو
  • پیازچه قرچ شده یک عدد
  • نان لواش دوتا سه عدد
  • روغن، نمک، فلفل به میزان لازم

دستور پخت

  1. گوشت را با پياز و 5-6 پيمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بياوريد.
  2. كف گوشت را بگيريد، اندكی نمك و فلفل اضافه كنيد، شعله را كم كنيد، در ديگ را ببنديد و 2 ساعت يا كمی بيشتر بپزيد تا گوشت نرم شود، ولی له نشود.
  3. در پايان پخت بايد آب گوشت تمام شود، و گرنه در ديگ را برداريد و شعله را كمی زیاد كنيد؛
  4. سپس برداريد و كنار بگذاريد.
  5. يك پيمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ی ملايم داغ كنيد. نان را به اندازه ای كه در تابه جا بگيرد ببريد و در روغن سرخ كنيد (خشك نشود)، سپس با كفگير برداريد و در سينی بگذاريد.گوشت پخته را در روغن داغ بگذاريد و بچرخانيد تا سرخ شود. با كفگير برداريد و روی نان سرخ كرده بگذاريد. داغ سر سفره ببريد

منبع:/www.seemorgh.com

10 نظر برای کباب قشقایی

  1. اصلا این کباب قشقایی نیست. این دیگه چه مدلیه؟ لطفا مطلبی که میذارید مطمین باشید درسته یا نه.؟

    پاسخ
    1. چرا نیست؟

      پاسخ
    2. دلم خواست

      پاسخ
  2. عجب کبابی انگشتامم خوردم :)

    پاسخ
    1. مسخره می کنی که دستتم با هاش می خوری هان به قول ما اصفهانی ها چی چی می گوی

      پاسخ
  3. بچه ها این غذارو من خوردم فوق العاده خشمزه ست…وقتی آب گوشته کاملا خشک میشه در آخر خود گوشت با چربی خودش سرخ میشه تو همون ظرف با شعله ملایم…

    پاسخ
  4. به نظر که خیلی عالی میاد

    پاسخ
  5. به نظ خوشم ا میا د شبیه این من پختم خیلز خ شمزه شده بود

    پاسخ
  6. من مطمعن نیستم از درست کردنش

    پاسخ
  7. شایدخوشمزه باشه ولی اسمش این نیست

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.