شکر پلو

موارد اولیه

  • برنج يک کيلو
  • شکر يک کيلو
  • روغن
  • زعفران
  • مغز پسته و بادام
  • خلال نارنگی

دستور پخت

  1. برنج را که از چند ساعت قبل در آب خيس کرده اند، با آب در ظرفی روی اجاق گذاشته کمی زردچوبه به آن اضافه می کنند و يکی دو جوش می دهند
  2. شکر را با دو ليوان آب جوشانده، به صورت شيره شکر در می آورند و درضمن يک قاشق چايخوری زعفران ساييده شده را در آب جوش حل کرده، به شيره شکر اضافه می کنند و دو قاشق روغن نيز به آن می افزايند
  3. برنج را دم می کنند و قبل از دم کشيدن کامل، با کفگير به داخل سينی يا چلوصافی ( ترش باله ) ريخته، شيره شکر را روی آن پاشيده ، با هم مخلوط می کنند
  4. سپس برنج را دوباره در داخل ديگ يا قابلمه ريخته ،روی حرارت ملايم دم می کنند
  5. پس از دم کشيدن شکر پلو ، خلال بادام پسته و خلال نارنگی را شيرين کرده را روی آن ريخته مصرف می کنند
  6. شکر پلو را در شيراز هميشه با خورشت قيمه صرف می کنند

4 نظر برای شکر پلو

  1. خوب

    پاسخ
  2. good

    پاسخ
  3. Thats really so goodspecially for shirazis far from home

    پاسخ
  4. من شیرازی هستم و زیاد شکر پلو خوردم و همیشه درست می کنم ولی هیچوقت ندیده و نشنیدم که کسی زردچوبه به شکر پلو بزنه. زردی شکرپلو باید با زعفران باشه بوی زرد چوبه کار رو خراب می کنه
    کسانی رو دیدم که به خاطر گرونی زعفرون از جوهر زعفرون یا گلرنگ استفاده می کنن ولی زردچوبه هرگز!

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.