سیب کارامل شکلاتی با پاستیل و اسمارتیز

موارد اولیه

  • سیب=8 عدد
  • شکر قهوه ای=یک و نصف پیمانه
  • پودر کاکائو =یک قاشق س
  • آب=یک سوم پیمانه
  • ملاس یا شیره ذرت=یک سوم پیمانه
  • کره یا مارگارین= 2 ق س
  • سرکه سفید=یک قاشق س
  • داژه های شکلاتی و پاستیل برای تزیین

دستور پخت

  1. سیب ها رو بشورین و خشک کنین . دمش رو جداکنین .از جای فرورفتگی سیب ، یک قلم چوبی یا پلاستیکی محکم داخلش فروکنین . داخل ظرفی مواد رو با هم مخلوط کنین و روی حرارت ملایم بجوشانین و سپس درپوشی بذارین و مدت 3 دقیقه کاملا با حرارت ملایم جوش بزنه .
  2. حدود 8 دقیقه دیگه بدون درپوش آرام و بدون هم زدن روی حرارت ملایم بجوشانین تا کاملا غلیظ بشه .
  3. از روی حرارت بردارین و سیب ها رو داخل مایه فرو ببرین . سپس سیب ها رو داخل پودر مغزهای خوراکی مانند پسته آغشته کرده و یا روی اونها از دراژه های شکلاتی و پاستیل بچسوبنین و بذارین در داخل ظرفی تا کاملا خشک بشن .

منبع:www.ashpazonline.com

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.