سیب کارامل شکلاتی با پاستیل و اسمارتیز

موارد اولیه
- سیب=8 عدد
- شکر قهوه ای=یک و نصف پیمانه
- پودر کاکائو =یک قاشق س
- آب=یک سوم پیمانه
- ملاس یا شیره ذرت=یک سوم پیمانه
- کره یا مارگارین= 2 ق س
- سرکه سفید=یک قاشق س
- داژه های شکلاتی و پاستیل برای تزیین
دستور پخت
- سیب ها رو بشورین و خشک کنین. دمش رو جداکنین .
- از جای فرورفتگی سیب ، یک قلم چوبی یا پلاستیکی محکم داخلش فروکنین .
- داخل ظرفی مواد رو با هم مخلوط کنین و روی حرارت ملایم بجوشانین و سپس درپوشی بذارین و مدت 3 دقیقه کاملا با حرارت ملایم جوش بزنه .
- حدود 8 دقیقه دیگه بدون درپوش آرام و بدون هم زدن روی حرارت ملایم بجوشانین تا کاملا غلیظ بشه .
- از روی حرارت بردارین و سیب ها رو داخل مایه فرو ببرین . سپس سیب ها رو داخل پودر مغزهای خوراکی مانند پسته آغشته کرده و یا روی اونها از دراژه های شکلاتی و پاستیل بچسوبنین و بذارین در داخل ظرفی تا کاملا خشک بشن.
نکات مربوط به تهیه سیب کارامل شکلاتی با پاستیل و اسمارتیز
میتونین قبلا سیب ها رو داخل ماکرویو چند دقیقه قرار بدین تا کمی نرم تر بشن . از خرد شده انواع مغزها نظیر پسته و بادام و گردو هم میشه استفاده کرد . این روشی برای علاقمند کردن کودکان به میوه جات هستش . با میوه هایی نظیر موز و گلابی هم میشه اینکار رو انجام داد .
منبع:www.ashpazonline.com
خیلی عالیه فقط دستور بستنی را هم اضافه کنین
ا
چه قدرم سالم ومقویه !!!!!!!!!!!!!!!
خعلیییییییییییییی