سوپ کدو تنبل بریانی
موارد اولیه
- کدو تنبل (پوست کنده، خرد شده به شکل مکعب های درشت) 1 عدد متوسط
- سیر (پوست نکنده) 2 حبه
- روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
- آویشن (جدا) 2 شاخه
- عصاره سبزیجات (کم نمک) 4 فنجان
- خامه 1/4 فنجان
- نمک طبق ذائقه
- فلفل طبق ذائقه
دستور پخت
- کدو تنبل را با حبه های سیر بریان می کنیم تا کاراملی و شیرین شود.
- کدو تنبل و سیر با عصاره سبزیجات و کمی آویشن ترکیب می شوند سپس سوپ با اضافه کردن کمی خامه آماده می شود.
- فر را از قبل با دمای 425 درجه فارنهایت (220 درجه سانتی گراد) داغ کنید.
- یک شاخه آویشن بردارید و انگشتانتان را از ساقه از پایین آرام به سمت بالا بکشید و برگ های آن را جدا کنید. سپس با یک چاقو برگ هایی را که از ساقه جدا شده اند درشت خرد کنید.
- در یک سینی فر تکه های کدو تنبل و حبه های سیر پوست نکنده را با روغن زیتون و آویشن درشت خرد شده هم بزنید . سپس کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید. 25 دقیقه در فر بریان کنید.
- کمی قبل از اینکه کدو تنبل آماده شود، در یک قابلمه ی بزرگ عصاره سبزیجات و شاخه آویشن باقیمانده ی را در آن بریزید و گرم کنید. بگذارید 5 دقیقه آرام بجوشد.
- کدو حلوایی و سیر را به آن اضافه کنید. ابتدا پوست سیر را بکنید. با یک گوشتکوب برقی مخلوط را به ترکی بی نرم و یکدست با غلظتی مناسب تبدیل کنید.
- کمی خامه اضافه کنید و طبق ذائقه نمک و فلفل بپاشید.
یک نظر برای سوپ کدو تنبل بریانی
من هیچی از این دستور آشپزی نفهمیدم 🥴🥴🥴
یکی بیاد کمکم کنه 🙏🙏🙏