سوپ جو

موارد اولیه

  • جو پرك 200 گرم
  • پياز خرد شده يك عدد
  • سيب‌زميني يك عدد
  • شير يك فنجان
  • هويج رنده شده يك عدد
  • جعفري يك قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • خامه يك قاشق غذاخوري
  • عصاره مرغ به ميزان لازم
  • نخودفرنگي نصف فنجان

دستور پخت

  1. ابتدا جو را پاك كرده و سپس آن را مي‌خيسانيم
  2. بعد درون ظرف ديگري، پياز و هويج، نخودفرنگي را تفت مي‌دهيم سپس جو را آب‌كش كرده و به مواد افزوده در اين هنگام آب سرد را به آن اضافه مي‌كنيم.
  3. آب‌قلم يا عصاره مرغ را به اندازه كافي به مواد اضافه كرده و بگذاريد به مدت نيم ساعت جوش بخورد،
  4. جعفري و سيب‌زميني را هم در اين مدت به آن مي‌افزاييم. شما مي‌توانيد اگر سوپ خيلي آبكي بود، مقداري كره را آب كرده، كمي آرد را به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد، تا بوي خامي آرد گرفته شود،
  5. مي‌توانيد در زمان سرو، شير و خامه را هم به سوپ اضافه كرده و ميل كنيد.

27 نظر برای سوپ جو

  1. غذایی فوق العاده !
    ممنون چی بپزم :)

    پاسخ
  2. خامه ای که استفاده می شود آیا خامه خاصی هست یا همون خامه ای که در صبحانه مصرف می شود

    پاسخ
    1. سلام.
      بله خامه معمولی مد‌نظ است. در صورتی که خامه خاصی منظور باشد نوع آن را درج می‌کنیم.
      با تشکر از شما

      پاسخ
    2. بلوچ

      پاسخ
  3. ممنون از سایت

    پاسخ
  4. سلام
    سایت جالبی من که ازتون راضیم خدا هم ازتون راضی باشه
    اما آخه سوپ جویی که خامه داره قرمز نیست یعنی رب گوجه نداره.البته امیدوارم از انتقادم ناراحت نشوی.

    پاسخ
    1. سلام. خیلی انتقاد به جایی بود. البته این دستور ایرادی ندارد ولی در غذایی که در تصویر میبینید رب گوجه فرنگی دارد.
      باز هم از شما تشکر میکنیم. به ما سربزنید.

      پاسخ
  5. خیلی ممنون ؛ اما من دوست ندارم در سوپ نخود فرنگی بریزم آیا می توانم آن را از غذا حذف کنم؟

    پاسخ
    1. سلام بله طبیعتا! یادمون نره که این ما هستیم که تصمیم میگیریم چی بخوریم و چی نخوریم، نه غذاها!

      پاسخ
  6. دوست عزیزی که به رنگ سوپ اشازه کردیددقیقا من هم داشتم در مواد لازم دنبال رب میگشتم .

    پاسخ
  7. سلام به نظطتون میشه هم رب اضافه کرد هم شیر یا خامه؟؟؟؟؟

    پاسخ
  8. ممنون پختم عالی شد بوووووی

    پاسخ
  9. خیلی خوب بود

    پاسخ
  10. میشود قارج نندازیم

    پاسخ
  11. لطفا مقدار لازم برای سوپ شیر به تعداد 100نفر را بفرمایید.

    پاسخ
  12. سیب زمینی اش پخته نشد.

    پاسخ
  13. جو پرک شده فکر نکنم زیاد جالب باشه

    پاسخ
  14. سلام دوستان.من این سوپ رودرست کردم ولی بهش خامه نزدم خیلی خوشمزه شدش

    پاسخ
  15. بله دوست عزیزم قارچ همه میشه نریزی موردی نداره.

    پاسخ
  16. هرکدوم ازموادش رومیتونین کم وزیادکنین.

    پاسخ
  17. سلام خسته نباشید.لطفا دستور غذاهایی که میذارید با عکسا مطابقت داشته باشه.چون من از عکس خوشم اومد ولی این دستوری که گذاشتین دستور سوپ جو سفیده.با سپاس

    پاسخ
  18. سلام ممنون من خامه نزدم به جاش کمی رب زدم خیلی هم عالی شد.

    پاسخ
  19. سلام،درست کردم عالی بود دستتون درد نکنه از این سایت ی عالیتون میخواستم ببینم ایاسوپ قارچ با سوپ شیر فرق می کنه یا یکی هستن

    پاسخ
  20. خدائیش بچه ها راس میگن؛
    اسم این کارتون تبلیغات گول زننده س!!!!!!!!
    ما ب امید سوپ جو با رب گوجه فرنگی میایم تو سایت بعد سوپ با خامه گذاشتین، التماس تفکر

    پاسخ
    1. این سوپ رب گوجه یاسس گوجه بایدداشته باشه فقط عکسش قرمزه

      پاسخ
  21. خوب بود ممنون از

    پاسخ
  22. برای اینکه سوپ لعاب بندا باید چکار کردد؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.