رول جگر

موارد اولیه

  • جگر ۲۵۰ گرم
  • جعفری خرد وسرخ شده ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
  • زیتون خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
  • پیاز ۱ عدد
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • پیاز سرخ شده ۲ قاشق
  • نمک و زردچوبه قدری
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
  • روغن ۱ قاشق مربا خوری

دستور پخت

  1. جگر را با آب و نمک و زردچوبه و یک عدد پیاز رنده شده بپزید و چرخ کنید . وقتی پخته شد زیتون و جعفری و رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را به آن اضافه کنید .
  2. تخم مرغها را در ظرفی با چنگال به هم بزنید. روغن را در ماهیتابه (ترجیحاً ماهیتابه چهار گوش ) بزرگ ریخته و اگر ماهیتابه شما کوچک است به دو مرحله تخم مرغها را در ماهیتابه بریزید و سعی کنید با حرکت دادن ماهیتابه تخم مرغ ها تمام سطح داخل ماهیتابه را بپوشاند. در ماهیتابه را گذاشته و حرارت را کم کنید تا بپزد . بعد روی تخم مرغ پخته شده را با لایه یکنواختی از جگر بپوشانید و آن را لوله کرده. در دیس بچینید و برش دهید و تزئین کنید .
🙏 برای حمایت از ما، روی تبلیغات زیر کلیک کنید 👇

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.