راگو ماهی تن(اسپانیایی)

موارد اولیه

  • کنسرو ماهی تن=۲ قوطی(یا ۱ کیلوگرم ماهی تن تازه)
  • پیاز متوسط=۴ عدد
  • سیر=۳ تا ۴ پره
  • گوجه فرنگی=۱ کیلوگرم
  • نخود سبز پخته=۵۰۰ گرم(یا ۱ قوطی متوسط کنسرو نخود سبز)
  • سیب زمینی اسلامبولی کوچک=۷۰۰ گرم
  • فلفل قرمز تند=بمقدار کم
  • روغن زیتون=۴ قاشق سوپخوری
  • آویشن=به مقدار کم(می توان از مقداری نعناع و ترخان استفاده کرد)
  • نمک و فلفل=بقدر کافی

دستور پخت

  1. در صورت استفاده از ماهی تن تازه،آن را پوست می گیریم و به قطعات کوچک،چهار گوش می بریم.بعد کمی نمک می زنیم و آن را با دو قاشق روغن زیتون کمی سرخ می کنیم.ماهی را از ظرف خارج می کنیم و پیاز خلال کرده را در همان روغن و در همان ظرف کمی تفت می دهیم.سیر را می کوبیم و به ظرف پیاز اضافه می کنیم و بهم می زنیم.
  2. روی گوجه فرنگی ها آب جوش می دهیم و پوست آنها را کنده،خرد می کنیم و آنها را داخل پیاز می ریزیم.سیب زمینی را پوست می کنیم و داخل ظرف گوجه فرنگی می ریزیم. در ظرف را می بندیم و می گذاریم کمی بپزد.
  3. بعد ماهی و نخود را می ریزیم.کمی نمک و فلفل قرمز و آویشن خرد شده(یا نعناع و ترخان هم به آن اضافه می کنیم.دوباره در ظرف را می بندیم،حرارت را ملایم می کنیم تا تمام مواد پخته شوند و سس ته ظرف غلیظ شود.در صورت استفاده از کنسرو ماهی تن،آن را به همراه نخود در اواخر طبخ با سایر مواد مخلوط می کنیم.

منبع:vista.ir

2 نظر برای راگو ماهی تن(اسپانیایی)

  1. kheili khoshmaze bud vaghan alieee

    پاسخ
  2. خوشمزه بود.مرسی

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.