راویولى پنیر و اسفناج

موارد اولیه

  • پنير موتزارلا: 200 گرم رنده شده
  • پودر پنير پارمسان: 50 گرم
  • اسفناج پخته: 200 گرم ساطوري
  • جعفري: يك قاشق غذاخوري ساطوري
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • جوز هندي: يك قاشق چاي‌خوري
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم

دستور پخت

  1. اسفناج را درون آبكش و با دست فشار دهيد تا آب آن كاملا گرفته شود.
  2. همه مواد را با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.
  3. مانند دستورهاي قبلي راويولي را بسته و در آب نمك جوشان بپزيد، با برگ جعفري، ريحان و سس‌كچاپ سرو كنيد.

منبع:ashpazonline.com

6 نظر برای راویولى پنیر و اسفناج

  1. عالی بود

    پاسخ
  2. لطفا غذا های گیاهی بیشتر بزارین!
    یا قسمتی از سایت خوبتونو به گیاه خوار ها اختصاص بدین
    ممنون :)

    پاسخ
    1. اتفاقا غذاهای گوشتی و گیاهی از هم جدا شده اند ولی در دسته بندی ها به صورت عمومی نمایشش نداده ایم:
      غذاهای گوشتی و غذاهای گیاهی

      پاسخ
  3. خیلی سخت بود که دستور قبلی راویولی رو دوباره میذاشتین؟
    ما دستور قبلی رو از کجا بیاریم؟!

    پاسخ
  4. خب دستور رو لطفا مانل بنویسین! الان تخم مرغ ها چی شد اون وسط؟!!!

    پاسخ
    1. کامل منظورم بود

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.