دو پیازه میگو (بوشهری)

موارد اولیه

  • میگوی ریز پاک کرده 250 گرم
  • سیب زمینی پوست کنده مکعبی خرد شده 3 عدد
  • پیاز خرد کرده 2 عدد
  • سیر له شده 3 حبه
  • کشمش شسته شده یک پیمانه
  • گرد لیمو 1 تا 2 قاشق غذاخوری ( مي‌تونيد نريزيد )
  • فلفل قرمز - زردچوبه - نمک و روغن به میزان لازم

دستور پخت

  1. پیاز خرد کرده را در روغن تفت بدین تا رنگش طلایی بشه بعد بذارینش کنار.
  2. سیب زمینی معکبی خرد شده را در روغن تفت بدین تا کمی سرخ بشه
  3. .سیر له شده و زردچوبه را اضافه کنید و تفت بدین. پیاز سرخ شده را هم اضافه کنید. میگوهای پاک شده و کشمش را به این مواد اضافه کنید و تفت بدین.
  4. نمک و فلفل و اگه دوست داشتین گرد لیمو را اضافه کنید . نصف فنجان آب به این مواد اضافه کنید . در ماهیتابه را بذارید و اجازه بدین موادتون 10 تا 12 دقیقه بپزه و سیب زمینی کمی نرم بشه و به روغن بیفته.
  5. دو پیازه میگوی شما آماده است . اگه با شیرینی کشمش میونه ندارین میتونید از ترکیب دو پیازه حذفش کنید.
  6. به این دو پیازه میتونید یکی دو قاشق هم رب اضافه کنید.
  7. این غذا را با نان یا پلوی ساده میل کنید .

25 نظر برای دو پیازه میگو (بوشهری)

  1. عالیه خوشمزه وراحت

    پاسخ
  2. بدک نیست

    پاسخ
  3. دوپیازه بوشهری عالیه ممنون از اینکه امکانی رو فراهم کردین که بتونیم از غذاها چاپ بگیریم

    پاسخ
  4. عالی عالی مرسی از سایته باحالتون خصوصا برای منه مجرد اما عاشق اشپزی

    پاسخ
  5. دوپیازه بوشهری عالیه به شرط اینکه تندباشه

    پاسخ
    1. خانه

      پاسخ
  6. بسیار خوشمزه ودرست کردنش آسون بود مرسی

    پاسخ
  7. درست کردنش که خیلی راحت بود حالا برم بخورم ببینم مزش چطوره

    پاسخ
  8. چیکار کنیم که میگو سفت و لاستیکی نشه؟هر جورش رو که امتحان میکنم اخرش سفته!!!.

    پاسخ
    1. باحرارت بالا به مدت زمان کم تفت بدید

      پاسخ
    2. میگو رو هر چه بیشتر بپزین سفت تر میشه. کلأ میگو نیاز به زمان طولانی برای پختن نداره.

      پاسخ
  9. میگو اگر 12 دقیقه بجوشه سفت میشه حداقل زمان پخت 1-2 هست

    پاسخ
  10. ممنون از دوست عزیز من خودم بچه بوشهرم و این غذا واقغا خوشمزه است میشه دوپیازه مرغ هم درست کرد و به جای مرغ تکه های کوچک سینه مرغ استفاده کرد و دیگه سیر و کشمش و رب نمیخاد ولی به جاش گوجه خرد شده بریزین و با لیموترش میل کنین!

    پاسخ
  11. خیلی جالب بود مرسی . چی بهتر از ماهی و میگو

    پاسخ
  12. خیلی خوشمزه است

    پاسخ
  13. درست کردم خوشمزه بود و راحت من میگو را توی آبلیمو و زعفران گذاشتم بعد سرخ کردم دیگه پودر لیمو نمیخواد خیلی هم خوشمزه شد البته بدون کشمش

    پاسخ
  14. با سلام
    دستتون درد نکنه

    پاسخ
  15. میتونیم تو این غذا کشمش اضافه نکنیم؟

    پاسخ
    1. سلام بله میتونید.
      برخی مواد در غذاها، مواد اصلی و بریخی ربا طعم دهی یا تزیین استفاده می شوند.
      این شما هستید که باید غذا را بخورید پس شما تصمیم میگیرید چی بریزید و چی نریزید.!

      پاسخ
  16. با سلام وخسته نباشید من بچه بوشهرم دو پیازه میگو خیلی خوشمزه هست البته من کمی گشنیز تازه روی پیاز که ازقبل سرخ شده میریزم بعد میگو رو هم کمی تفت میدم بعد سیر وبعد سیب زمینی ورب رو اضافه میکنم خوشمزه میشه

    پاسخ
    1. چقدر توخنکی

      پاسخ
  17. سلام.سی مو ک بچه بوشهرم و ننم نیست و حوصله چی درست کردن ندارم عالین
    دمت جیز

    پاسخ
  18. عزیزم فکر میکنم سیب زمینی زیاد گفتید.برای 250گرم میگو پاک شده 3 تا سیب زمینی خیلی زیاد میشه نیازی به آب هم نیست. چون میگو خیلی سریع با شعله بالا می پزه .آب طعم سیب زمینی ها رو از بین می بره..

    پاسخ
  19. من این غذا رو درست کردم. عالی شد . من جعفری هم ریختم. طعم این غذا خیلی خوبه.

    پاسخ
  20. مرسی☺

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.