پن‌کیک ساده

موارد اولیه

  • مواد لازم برای 4 نفر:
  • آرد 1 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • تخم مرغ درشت 1 عدد
  • بیکینگ پودر 1 ق‌چ
  • نمک  8/1 ق‌چ
  • شکر 1 ق‌غ  یا دلخواه به میزان بیشتر
  • دلخواه: وانیل 4/1 ق‌چ

دستور پخت

  1. مواد خشک را در کاسه ای مخلوط کنید.
  2. شیر و تخم مرغ را مخلوط کرده و به مواد خشک اضافه نمایید. فقط تا حد مخلوط شدن با همزن دستی هم بزنید. باقی ماندن چند گلوله خمیر بلا مانع است. مخلوط را به مدت 5 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید.
  3. تابه نچسب را روی حرارت متوسط گرم گرده و با مقدار کمی کره چرب نمایید. میزان اضافه کره را می‌توانید با دستمال کاغذی پاک نمایید.
  4. به میزان ¼ پیمانه از مخلوط را در تابه بریزید و اجازه دهید بدون دخالت شما به صورت دایره باز شود. مخلوط تا حدود یک دایره به قطر 10 سانتیمتر پیشروی میکند.
  5. بدون جا به جا کردن پن‌کیک تا زمانی که حباب سطح پن‌کیک را بپوشاند آن را پخته و سپس برگردانید.
  6. سمت دوم را حدود 20 تا 30 ثانیه حرارت داده و سپس به ظرف سرو منتقل نمائید.
  7. با عسل، شیره افرا، میوه دلخواه و کره نوش جان کنید. به این صورت که میوه دلخواه مثل انواع توت، موز، هلو و ... را برش زده و در صورت تمایل با کمی شکر مخلوط کرده و روی پن‌کیک سرو نمائید.

صبحانه ای مقوی‌، راحت و خوشمزه برای زمانهایی که دلمان تنوع میخواهد.البته علاوه بر صبحانه به عنوان وعده افطار و یا عصرانه هم کاربرد دارد. پن‌کیک انواع متنوعی دارد که در این دستور ساده ترین روش آن ارائه می‌شود. در انواع دیگر آن از ریکوتا، باترمیلک و… استفاده میشود. در صورت درخواست انواع دیگر پن‌کیک در این وبسایت ارائه میگردد. پن‌کیک های اضافه امده را به صورت تکی فریز کرده و در هنگام نیاز تست نمایید. از پن‌کیک کم شکر به عنوان نان ساندویچی جهت تخم‌ مرغ، همبرگر و … استفاده نمایید.

از ویکی پدیا:

“یکی از سنت‌های کانادایی و همچنین آمریکایی که از بومیان اولیه به یادگار مانده‌است گرفتن شیره درخت افرا (Sirop d’érable) در اواخر زمستان کانادا (مارس) می‌باشد. بعد از فصل سرما که درختان کم کم قادر به تولید مجدد غذا می‌شوند، شیره‌ای که در فصل سرما مورد استفاده درخت قرار نگرفته طی فرایندهایی (سنتی و مدرن) جمع آوری می‌شود. مهمترین قسمت این فرایندها، غلیظ کردن شیره می‌باشد به طوری که از هر ۴۰ لیتر شیره اولیه تنها ۱ لیتر شیره نهایی تهیه می‌شود. مزه این شیره بسیار شبیه به عسل است با این تفاوت که بسیار گران تر می‌باشد.”

نکات:

  • هم نزدن بیش از حد مخلوط
  • درجه حرارت مناسب تابه.
  • برگرداندن به موقع ( زمانی که حباب در سطح تجمع پیدا کرد در روی اول و 20 تا 30 ثانیه روی دوم)
  • رنگ طلایی روشن حاصل شود.
  • ماهیتابه فقط کمی چرب باشد.
  • پن‌کیک باید حدود 5 میلیمتر تا یک سانتی متر ضخامت داشته باشد.

مواد غذایی برای هر نفر بدون احتساب شیره و میوه:

کالری حدوداً 185

چربی: 7 گرم

پروتئین:19 گرم

کربوهیدرات:14 گرم

منابع:

www.wikipedia.org

www.laurainthekitchen.com

17 نظر برای پن‌کیک ساده

  1. هنو درستش نکردم ولی معلومه خوشمزه میشه ممنون از مطالب مفیدتون

    پاسخ
  2. عالی

    پاسخ
  3. عالی بود من عاشقش شدم درس کردم خیلی خوشمزه بود

    پاسخ
  4. خیلی خوب بود داداشم انگشتاشو میخورد

    پاسخ
  5. خیلی خوب بود مرسی

    پاسخ
  6. سلام.ماههاست که قسمت جستجوی سایتتون که میگیم تو خونه چی داریم کار نمیکنه و هر چندتا مواد وارد میکنم چیزی پیدا نمکنه.من فقط برای این ایکون از سایتتون استفاده میکردم.الانم که ماههاست خرابه

    پاسخ
    1. آره موافقم

      پاسخ
  7. دستورهای پختتون عالیه کاش اپلیکیشن هم داشتین

    پاسخ
    1. کاملا درسته

      پاسخ
  8. سلام سایتتون عالیه
    فقط کاش اپلیکیشن هم داشتید

    پاسخ
  9. سلام درست کردم عالی بود

    پاسخ
  10. سلا بدون نمک خوشمزه میشه؟

    پاسخ
  11. بدون نمک خوب میشه

    پاسخ
  12. ؟؟

    پاسخ
  13. سلام.با ماست نمیشه به جای شیر؟

    پاسخ
  14. بسیار عالی هست

    پاسخ
  15. سلام عزیزان خواستم بدونم آیامیتوانم باپودرخمیرپیتزاپنکک درست کنم ممنون میشم جواب بدید.هرچه زودتربهتر

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.