خورش کنگر

موارد اولیه

  • گوشت ماهیچه گوسفندی ۵۰۰ گرم
  • کنگر ۲۰۰۰ گرم
  • پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری
  • روغن ۳ قاشق سوپخوری
  • آب لیموترش ۰٫۵ فنجان
  • زعفران ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل قدری
  • نمک قدری

دستور پخت

  1. گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و میشوئیم و با پیاز سرخ کرده و ۳ تا ۴ لیوان آب میگذاریم بپزد
  2. بعد ساقه های کنگر تمیز کرده و تیغ آن را میگیریم و میشوئیم و با ۳ تا ۴ قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و داخل گوشت میریزیم تا کنگر نیز پخته شود ولی زیاد له نشود
  3. نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران سائیده را در خورش میریزیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد
  4. برای نیم کیلو گوشت ۲ کیلو کنگر لازم است کنگر را بعد از تمیز کردن و تیغ گرفتن و شستن باید کمی سرخ کرد و داخل گوشت ریخت
  5. خورش کنگر را میشود با نعنا و جعفری آماده کرد ، در اینصورت یک کیلو کنگر کافی است و ترشی آن آب لیمو یا غوره است ، خورش کنگر را با قیمه و لیمو عمانی نیز درست میکنن
  6. بعد از اینکه قیمه و لپه کمی پخت کنگر را سرخ و اضافه می نمایند و کمی رب گوجه فرنگی به ان میزنند

48 نظر برای خورش کنگر

  1. You’ve really helped me udnersntad the issues. Thanks.

    پاسخ
  2. خوب بود

    پاسخ
  3. خیلی خوش مزه است ،درست می کنی برام بیاری ؟؟

    پاسخ
    1. سلام.
      فعلا نه

      پاسخ
  4. indastore soma az ketabeh ashpazye marhom roza montazemy ast..eynan khodayash rahmat konad.

    پاسخ
    1. رزا منتظمی هم خیلی دستوراش ایراد داره همشونو باید از نظر مقدار واندازه ها حسابی دستکاری کرد

      پاسخ
  5. باسلام برای غلیظتر کردن خورشت کنگر باید چیکار کرد؟؟؟؟؟؟

    پاسخ
    1. بگذارید آبش بیشتر تبخیر بشه.

      پاسخ
    2. از اول آب غذاتونو اندازه بریزید چون زیاد جوش خوردن برا تبخیر آب اضافی باعث له شدن کنگرها میشه

      پاسخ
    3. سلام.وقتی پیازداغ براش سرخ کردیددو قاشق اردو داخل پیازتفت بدید بعد کم کم مقداری اب سرد بهش اضافه کنید هم بزنید به خورشت اضافه کنید

      پاسخ
  6. پاک کردن کنگر وحشتناکه

    پاسخ
  7. آی خوش مزه هست من با گوشت گاو داده ام درست کردند الته از قسمت کم استخونش جای شما خوردم آنقدر خوردم که نز دیک بود بمیرم جدا میگم از بس خوشمزه بود باور کن بازم می روم ومی چینم ومی خورم به هیچ کس هم نمی دهم ازبس با گوشت گاو که درست می کنیم خوشمزه هست

    پاسخ
    1. باسلام خدمت داراب بسیار عزیز با گوشت گاو خوشمزه نمیشه بلکه با گوشت گوسفند وبا استخوان واز قسمت رانش خیلی خوشمزه تره وخواستی نگاهی به عکس کنی بعد بگی داراب خان

      پاسخ
  8. بهار تمام شد من بهارم را گم کرده ام وپشت گوش انداختم
    بهار بسیار زیباست اما چه حیف که عمرش بسیار کوتاست
    داراب عزیز
    یادت باشد که من گقتم با گوشت گوسفند کنگر خوش مزه می شود
    کاش این بهار من با همان گوشت گاو در ست کرده بودم وخورده بودم بیاد پند ونصیحت واندرز بزرگوارانه شما
    که این بهار هم در حال اتمام هست ومن در حسرت گوش از دست رفته و دل آرزومند یک وعده کنگر خالی

    پاسخ
    1. حمید فریزر اختراع شده…

      پاسخ
  9. مگه داخل خورشت کنگر لپه هم میریزند .تو قسمت اموزش اینجوری نوشته.

    پاسخ
  10. برای غلیظ شدن آب خورشت،وقتی برنج رو آبکش میکنی چند قاشق از آب برنج بریز تو خورش،البته برنج محلی

    پاسخ
  11. مرسی از دستور پختتون بسیار استفاده کردم
    کامل و کاربردی بود

    پاسخ
  12. وقتی پختم و خوردم می گم خوب بود یا بد بود

    پاسخ
  13. ببخشید میشه بگید کنگر رو چجوری پاک کنم برگ هاشم بریزم یا فقط ساقه

    پاسخ
    1. کنگر که برگ نداره هی

      پاسخ
    2. کنگر برگ نداره دوستم اونا تیغن نریزی تو غذات باید همشونو بگیری بریزی دور

      پاسخ
  14. یک قاشق مربا خوری زعفران!!!!!!!!!! ورشکست میشیم که!!1

    پاسخ
  15. درس میکنم خیلی تعریف کردین

    پاسخ
  16. من درس کردم واقعامحشربودبیشنهادمیکنم درستش کنین

    پاسخ
  17. خورش خوشمزه وخاصیه اما بچه ها زیاد دوست ندارن وترجیح میدن پیتزا بخورن

    پاسخ
  18. من با آلو ترش وسزی مخصوص خودش وگوشت گوساله درست میکنم خیلی خوشمزه میشه

    پاسخ
  19. من داخل خورشت کنگر حدود 300 گرم نعناع و جعفری و تره و کمی شنبلبله را خرد می کنم سرخ می کنم تا آبش گرفته شود بعد داخل خورش می ریزم خیلی خوشمزه می شود لطفا امتحان کنید.

    پاسخ
  20. سلام دوستان اگه کنگر میخواید همین الان که تازه است داخل کوه های شهر کره ای میان کوه های ارسنجان وسعادت شهر به سمت کوه های کره ای در منطقه سرچهان خیلی هم زیاده در استان فارس

    پاسخ
  21. ببخشید در مورد خورشت کنگر گفتین نعناع و جعفری و تره و…میریزین
    ولی تا جاییکه میدونیم نعناع و جعفری رو تو خورشت کرفس می ریزن لطفا نظرتون رو در اینمورد بفرمایید

    پاسخ
  22. کنگر و مبشه مثل کرفس تو فریزر هم نگه داشت
    واسه زمانی که نیست؟؟

    پاسخ
    1. آره دوستم میشه تو فریزر هم نگهداریش کرد ولی پاک کردنش واقعا سخته بعد پاک کردن بشور وبا کمی روغن ویکمی زردچوبه ونمک تفتش بده بعد که سرد شد اندازه ۲ تا کاسه ماست خور سر پر تو هر بسته بریز برا چهار نفر بس میشه با ۳۰۰ گرم گوشت بذار بپزه هم میشه با رب درست کنی هم میشه با نعناع وجعفری وگشنیز سرخ شده درست کنی هم مدل مثه قیمشو درست میکنن هر سه تا مدلشو من خوردم عالی میشه

      پاسخ
  23. خیلی خیلی خوشمزه است واقعا عالیه من بسیار دوست دارم ممنون ومتشکر

    پاسخ
  24. دستور پخت شما درست نیست
    چون اولا نیم کیلو گوشت برای یک وعده خورش خیلی زیاد است
    ثانیا زعفران پودر شده هم به اندازه یک عدس باشد کافیه چون زعفران زیاد طعم غذا را از بین می بره و باعث افزایش فشارخون میشه.

    پاسخ
    1. موافقم زعفران را دم میکنی اندازه ۲ تا ق غ خ از دم کرده اش میریزی تو غذا کلی عطر ورنگ میده و نیم کیلو گوشت خیلی زیاده ضمنا دو کیلو کنگر هم خیلی زیاده باهاش پانزده نفرو میشه غذا داد چه خبره؟

      پاسخ
  25. با تشکر از دستور وبتون ممنون

    پاسخ
  26. سلام من درست کردم عاااالی شده شما هم حتما یک بار امتحان کنید

    پاسخ
  27. ای وای اینجوری درست میکنن؟؟؟😱😱😱
    من همین الان برای اولین بار داشتم درست میکردم ،بعد گفتم یه سرچ کنم😶
    من الان اول پیازو ریختم تفت دادم بعد گوشتو ریختم تفت دادم،اندازه ی قاشق چای خوری زردچوبه زدم😶😶😶بعد یکم سبزززززی قررررررمزه ریختممم😭😭😭😭😭😭گذاشتم جوش بیاد گوشت بپزه یذره کنگرشو بریزم😢😢وای اشتباه درست کردم که😢😢😢ولی سبزیو خیلی کم ریختما،یعنی بازم خراب میشه!؟!😭😭😭😭وای ایکاش اول میومدم دستور پختشو میدیدم 😢😢

    پاسخ
  28. ممنونم بابت دستور خوب شما
    دوستانى که قصد فریز کردن کنگر رو دارن بعد از پاک کردن و شستن کنگر تو ظرف آبى که داره جوش مى خوره مقدارى نمک و زرد چوبه بریزین و کنگر ها رو براى مدت ۵دقیقه بزارین بچوشه و در آبکش خالى کنین،این کار باعث مى شه در زمان بسته بندى و مصرف براى دفعات بعد کنگر شما سیاه نشه،اما اگه سرخ کنید و بردارین رنگ کنگر توى فریزر که هست تیره میشه خود به خود و بد مى شه،اینم از تجربه من از شهرستان زیباى بروجرد معروف به پاریس کوچولو👍🌹

    پاسخ
  29. عجب

    پاسخ
  30. من یه مقدارقارچ هم تفت میدم بهش اضافه میکنم عالی میشه

    پاسخ
  31. خورشت کنگر یکی از غذاهای سنتی زاگرس نشیناست ومردوم کرمانشاه استادا درست کردن این غذا هستنده پس بهتره برای طعم بهتر خورشت به سبک کرمانشاهی درست کنید چندتا از نکته های مهمشو برادون مینوسم:
    ۱)دویا سه عدد لیمو عمانی بهش اضافه کنید
    ۲)چند عدد گوجه را رنده کرده بعدش خوب سرخ کنید و همراه رب به غذاتون اظافه کنید
    ۳) فوت کوزه گری خورشت کنگر قلمه وگوشت گوسفنده
    ۴)درآخر یک قاشق روغن کرمانشاهی ویه مقدار زعفران دم کرده نتیجه بازیو
    عوض میکنه میتونید هم روی برنج بریزید وهم توی خورشت

    پاسخ
  32. عالی بود

    پاسخ
  33. خیلی خوب همه چیزو توضیح دادین مرسی از دستورپخت خوبتون

    پاسخ
  34. من گذاشتم بپذه ولی ابلیمو ریختم توش سیاه نشه تا حالا هم نخوردم انشالله اینجوری که میگید خوشمزه باشه چون موقع تمیز کردن دستم به فنا رفت نابود شد ازبس تیغ داره

    پاسخ
  35. من هم میخوام امروز درست کنم ..جای شماها خالی .البته خودم روزه ام.برای بچه ها و شوهر جان

    پاسخ
  36. دوستان سلام
    من به روش مامانیم درست میکنم و بسیار خوشمزه میشه اتفاقا همسرمم بسیار دوست داره
    اینطوری که تکه های گوشت رو با پیازی که کمی از قبل تفت دادم توی روغن تفت میدم زردچو به و فلفل سیاه و کمی فلفل قرمز میزنم بعد رب گوجه مو توش تفت میدم+بخش مهم خوشمزه کردن کردن خورش کنگر به روش مامانیم یعنی افزودن لوبیا چیتی از قبل خیس خورده بعد در دیگ رو میبندم تا گوشت و لوبیاهم بپزه
    وقتی که اخرای پخت محتویات دیگ بودکنگر تفت داده شده رو +قدری زعفران دمی به دیگ اضافه کرده و نمک میزنیم و اجازه میدیم حدود ده دقیقه دیگه با هم بپزن.
    در نهایت امر غوره تفت داده شده را به خورش اضافه کرده ودیگه خورش آماده سرو میشه.نماز و روزه هاتون قبول.

    پاسخ
  37. خخ جالب بود نظرات

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.