خورشت گوجه

موارد اولیه

  • گوجه خورد شده ۲ پیمانه
  • سیر ۲ تا ۳ حبه
  • تخم مرغ ۱ یا ۲ عدد
  • نمک،فلفل
  • کره ١ قاشق غذاخوری

دستور پخت

  1. داخل یک قابلمه کوچیک کره رو آب کنید و سیر خورد شده رو تفت بدی
  2. بعد گوجه ها رو اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و بگذارید تا گوجه ها حسابی بپزن
  3. وقتی خورشت آماده شد یعنی گوجه ها کامل پختن تخم مرغ ها رو درسته داخل خورشت بشکنید اگه ۲ تا تخم مرغ اضافه میکنید از هم فاصله بدید تا به هم نچسبن
  4. در قابلمه را بگذارید تا تخم مرغ ها بپزن
  5. خورشت شما آمادست. با برنج کته و ترشی و ماهی شور خیلی خوشمزه میشه

38 نظر برای خورشت گوجه

  1. خیلی بد

    پاسخ
    1. سلام. چی بد بود؟ این خورش یا این سایت؟
      ضمنا واقعا بد بود یا به ذائقه شما خوش نیامد؟

      پاسخ
    2. من ک خوشم اومد
      به ذائقه شما نچسبیده

      پاسخ
  2. این که املته؟؟؟!!!!

    پاسخ
  3. من اکثر وقتا زمانی که حوصله غذا پختن نداشته باشم برنج هم باشه چنتا گوجه میپزم مثله همین جا فقط بدون تخم مرغ خوب هم میشه.حالا واقعا اضافه کردن این تخم مرغ به این شیوه خوش مزه میکنه؟
    ضمنا بازم تشکر بخاطر سایت خوبتون همینطور عوض کردن استایل سایت و بهبود آن

    پاسخ
    1. اضافخ کردن سیره که خوشمزش میکنه!

      پاسخ
  4. سلام این غذا بسیار خوشمزه است و یه غذای گیلانیهوممنون

    پاسخ
  5. jalb bod

    پاسخ
  6. هنوز امتحان نکردم موادش که مثل املته ولی فکر کنم خوشمزه باشه به هر حال ممنون

    پاسخ
    1. املت پیاز داره نه سیر ، این یه غذای گیلانیه

      پاسخ
    2. املت پیاز داره نه سیر ، این یه غذای گیلانیه

      پاسخ
  7. مسخره است!!

    پاسخ
  8. عالیه من عاشق گوجه خورشتم.

    پاسخ
  9. اسن شمالیش پامادرور قاتوقه…همون املته ولی ازنوع سیردارش که اگه گوجه فرنگیها ترش باشن بهترن.
    غذای ساده و خوش مزه ایه…
    سپاس از سایت خوبتون

    پاسخ
    1. سلام خورشت گوجه یه غذا شمالی هستش با ماهی دودی وماست می خورن من خیلی دوست دارم

      پاسخ
  10. شاید درستش کنم

    پاسخ
  11. شکل غذا ابکیه شاید درستش کنم بشرطی که خونوادم بخورن.

    پاسخ
    1. پس حتما تجربه‌تون ور در خصوص پخت این غذا به ما اطلاع دهید.

      پاسخ
  12. واقعا عالی بود!

    پاسخ
  13. خیلی دوست دارم درست کنم

    پاسخ
  14. بد نبود.
    مثل املتی می مونه که آبدار باشه.
    اولش ترسیدم که بوی تخم مرغ بده ولی این جوری نیست.
    خیلی هم غذای خاصی نیست.
    بیشتر باید به ذائقه شمالیا نزدیک باشه.

    پاسخ
  15. داغون بود بازم املت خودمون

    پاسخ
  16. عالیه

    پاسخ
    1. همون املت خودمونه من خیلی دوسش دارم

      پاسخ
  17. امشب درستش میکنم فردامیگم چطوربودهرچندمن عاشق گوجه فرنگی هستم .ازتخم مرغ زیادخوشم نمیاد

    پاسخ
  18. سلام
    این خورشت مازنی هاست!!!!
    چرا اکتشاف مارو به اسم دیگران میزنید!!!
    کهی پلا+گوجه خرش با آلد بزه ماست

    پاسخ
  19. چی بگم!!!!!1
    به نظرم همون املته که یکی اونو خورده حالام بالا آورده نه جالب نیست

    پاسخ
    1. ماشالا ادب!

      پاسخ
  20. تو املت که گوجه این همه آب نمیده این به نظر خوشمزه میاد

    پاسخ
  21. سلام .

    من عاشق این غذام
    ما تو مشهد بهش می گیم اشکنه ی گوجه
    البته سیب رمینی هم می ریزیم واسه لعاب و شاید هم کمی رشته فرنگی

    ولی من دوست ذارم . چون ذائقه ام غذاهای آبکی رو بیشتر می پسنده

    ——————————-
    درضمن برای سایت اگر قسمت چی نداریم هم اضافه بشه بهتره

    مثل سیبزمینی که الان ما نداریم
    یا بادمجان / چون با انتخاب کشک دیگه کشک و بادمجان و نشون نده

    پاسخ
  22. اشکنه ی گوجه خوتخم مرغ ندره!

    پاسخ
  23. این که املته انگار!
    ما(شمالیها) با گوجه
    پیاز
    گوشت
    بادمجان
    وگاهی کدوسبز
    درست میکنیم و بهش میگیم گوجه خورشت

    پاسخ
  24. سلام من تصمیم دارم خورش گوجه رو درست کنم ولی واقعا ترجیح میدم بدون تخم مرغ
    چون تخم مرغو برنج یه جوریه نمیدونم شایدم خوب باشه…

    پاسخ
  25. سلام. ممنون از سایت خوبتون … من درست کردم با همین دستورپخت، همراه با ماهی که خیلی خوشمزه شد.

    پاسخ
  26. املت که فرق داره این مثل اشکنه میمونه من اشکنه دوست ندارم ولی سایتتون عالیه تشکر

    پاسخ
  27. خیلی عالیه. البته بدون تخم مرغ من درست میکنم خیلی خوب میشه.

    پاسخ
  28. سلام این خیلی شل درست کرده اول گوچه پخت کاملا له شد نه زیا شل باشه نه خیلی خشک جا افتاده باشه بعد سیر سرخ شده اضافه میکنیم کمی سرخ شد بعد تخم مرغ اضافه میکنیم تمام من خودمم شمالی هستم دستور اصیلشو دادم

    پاسخ
  29. این غذا واسه شمالی هاست مابهش به محلی میگیم گوجه خوروش .واسه هر۳وعده غذایی کاربرد داره هم صبحانه بجای املت هم ناهار و هم شام.بعضی وقتام عصرونه….فوق العاده ست….حالا ما سیرداغ رو که درست میکنیم تخم مرغم رو میزنیم بهش بعد گوجه ازقبل تفت داده شده که آبش خشک شده رو میریزیم تو سیر و تخم مرغ یه ده دقیقه باهم تفت بخورن غذا آماده ست.کلا غذاییه که ۳۰ دقیقه ای حاضره.نوش جان همه.
    من که به شخصه عاشق این غذام البته اینم بگما همراه با این غذای سیر تر محلی وباقلی مازندرانی و اشپل هم میخورن کهازخوشمزگی غذا دیگه نگو ونپرس😋

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.