خورشت قیمه فوری

موارد اولیه

  • گوشت چرخ کرده................... 150 گرم
  • پیاز ................................... 1 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی......................... 2 عدد
  • لپه خیس شده..................... 1پیمانه
  • رب گوجه............................. 1 قاشق غذاخوری
  • روغن برای سرخ کردن
  • آرد نخودچی و ادویه به مقدار لازم
  • آبلیمو یا آبغوره و لیمو عمانی به دلخواه

دستور پخت

  1. به گوشت مقداری ادویه ونمک اضافه کنید و ورز دهید تا یک دست شود و در یه دیس آرد نخود چی بپاشید و به اندازه یه فندق از گوشت را بین دو دست گرد کنید و روی آرد نخود چی ها قرار دهید وقتی همه گوشت ها قل قلی شد دیس راکمی تکان دهید تا سطح گوشت های قل قلی رو آرد بپوشونه.
  2. تو روغن داغ سرخش کنید فقط توجه داشته باشید که روغن داغ باشه و قبل از پخته شدن یه طرفش اصلا همش نزنید که کوفته قل قلی ها ازهم باز می شه.بهتره از ماهی تابه بزرگ استفاده کنید که دسته هم داشته باشه تا راحت بتونید با تکون دادن ماهیتابه کوفته هارو زیرورو کنید و یه دست سرخ بشن.
  3. پیاز داغ رو آماده کنید و گوشت های قل قلی رو با پیاز داغ و لپه خیس شده کمی تفت بدین و گوجه ها رو که رنده زدین آضافه کرده و چند دقیقه صبر کنید تا گوجه ها سرخ بشن ،بعد از اینکه گوجه کمی پخته شدن یه دونه لیمو عمانی که سوراخ کردین با 2 لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه بجوشه .یه ماهی تابه رو با کمی روغن داغ کنید ،آب لیمو و رب گوجه رو توی روغن داغ تفت بدین و به خورشت اضافه کنید و 5 دقیقه بگذارید تا خورشت حسابی جا بیوفته .

از آرد سفید به جای آرد نخودچی می تونید استفاده کنید.

تفت دادن لپه ها باعث می شه بعد از پختن شکلش حفظ بشه و له نشه.

سرخ کردن رب گوجه قبل از اضافه کردن به غذا طعم بهتری به غذا می ده.

گوشت های قل قلی آماده پخت رو تو ظرف دربسته می تونید تا چند ماه تو فریزر نگهدارید.

منبع:maahgool.blogfa.com

🙏 برای حمایت از ما، روی تبلیغات زیر کلیک کنید 👇

9 نظر برای خورشت قیمه فوری

  1. خیلی خیلی خوب بود.

    پاسخ
  2. با تشکر از دستور پخت اما تا اونجا که یادمون هست خورشت قیمه اینجوری و با گوشت چرخ کرده نبوده و نیست شاید این مدل به روز شده خورشت قیمه باشد به هر حال دستتون درد نکنه .

    پاسخ
    1. خب این از نوع سریعشه. چون گوشت زودتر میپزه اینجوری

      پاسخ
  3. لپه چند دقیقه باید خیس بشه ؟

    پاسخ
    1. حداقل دو سه ساعت

      پاسخ
      1. من با آب گرم نیم ساعت گذاشتم خوب شد…

        پاسخ
  4. دووووووست دارم این سایتووووو

    پاسخ
  5. دستتون درد نکنه خوشمزه بود

    پاسخ
  6. فقط برای یک روز بیشتر زنده موندن خوبه. فقط نمیدونم چرا سیبزمینی نداشت:/

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.