توپک هویج

موارد اولیه

  • هویج: ۵ تا متوسط
  • بیسکوییت پتی بور: ۱ و نیم بسته
  • شکر: کمتر از یک پیمانه
  • شیر: نصف پیمانه
  • گردوی خرد شده: نصف پیمانه
  • پودر هل و زنجبیل : کمی (اختیاری)
  • پودر نارگیل برای تزئیین

دستور پخت

  1. هویج ها رو رنده ریز کردم و با شیر و شکر توی دیگ ریختم و روی حرارت گذاشتم و درش رو نیمه گذاشتم تا بپزه و نرم بشه
  2. خب روی حرارت ملایم می ذاریم تا وقتی شیر به خورد هویج بره...مواظب باشین شیر سر نره
  3. وقتی کاملا شیر جذب هویج شد، من کمی هل و زنجبیل هم زدم توش (توی دستور نبود)
  4. و ریختم توی ظرف دیگه تا خوب خنک بشه ....تو این فاصله پتی بورها رو توی زیپ لاک ریختم و با وردنه روش کشیدم
  5. تا خوب پودر بشه
  6. مغز گردوها رو ولی با دست کمی خرد کردم که دندون گیر باشه
  7. حالا همه مواد رو با هم قاطی کردم
  8. توپکهایی ازشون درست کردم
  9. توی پودر نارگیل غلطوندم تا همه جاش رو پوشش بده..البته هستی این کارو کرد
  10. دسر یا شیرینی خوشمزه تون آماده ست
  11. گذاشتم توی یخچال تا خنک بشه....

منبع:hanichef.blogfa.com

6 نظر برای توپک هویج

  1. سلام مدت نگهداری این توپک چندروزه؟بایدتوی یخچال بمونه؟

    پاسخ
    1. باید ۱ساعت یا نیم ساعت بمونه هر چی که بیشتر بمونه سفت تر و خوشمزه تر میشه

      پاسخ
  2. سلام من قبلا درست کردم خوشمزه شد.بنظرم با پودر دارچین خوش عطرتر میشه.
    امروز نان بستنی کاسه ای گرفتم میخوام بجای توپک توی اونا بریزم.توی یخچال تازه تر و خوشمزه تر میمونه.

    پاسخ
  3. خوبه ولی ای کاش به جای هویج از یه چیز دیگه استفاده می کردید

    پاسخ
  4. سلامم ممنون از رسپی خوبتون

    پاسخ
  5. خیلی هم عالی
    مرسی

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.