تخم مرغ بابادمجان وپنیر
موارد اولیه
- بادنجان متوسط = ٢ عدد (بدون تخم)
- پنیر پارمیزان رنده شده = ١ فنجان
- پنیر موزارلا = ٢ فنجان
- سس مارینارا = ١ و ٢/١ فنجان
- تخم مرغ زده شده = ٢ عدد
- پودر نان یا آرد سوخاری = به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
دستور پخت
- بادنجانها را پوست کنده کمی نمک روی آنها می پاشیم و حدود ٣٠ دقیقه آنها را به کناری می گذاریم، بعد بادنجانها را با آب سرد شسته و با کاغذ مخصوص آشپزخانه آنها را خشک می کنیم.
- حال بادنجانها را ابتدا در تخم مرغ زده شده و بعد در پودر نان (یا آرد سوخاری) غلتانده، در ظرفی نچسب کمی روغن ریخته و دو طرف بادنجانها را در آن کمی سرخ می کنیم (برای هر طرف حدود ٢ الی ٣ دقیقه زمان کافی است)
- ظرف مخصوص فر را کمی چرب کرده (هر ظرف مورد نظر را) ابتدا یک لایه از سس مارینارا را کف ظرف ریخته روی آن یک لایه بادنجان می چینیم روی بادنجانها را ابتدا کمی پنیر پارمیزان و بعد کمی پنیر موزارلا ریخته و روی آن کمی سس مارینارا دوباره همین کار را تکرار می کنیم و حدود دو تا سه لایه به همین ترتیب از مواد می چینیم.(حدود ٣/١ از پنیر موزارلا را نگه می داریم)
- ظرف را در فری که از قبل با درجه ٢٠٠ تا ٢۵٠ درجه سانتی گراد گرم شده است می گذاریم حدود ٢٠ الی ٣٠ دقیقه زمان برای پخت لازم است. وقتی بادنجانها آماده شد ظرف را از فر درآورده مابقی پنیر موزارلا را روی مواد ریخته و به مدت ۵ دقیقه دوباره ظرف را در فر می گذاریم.
- در صورت تمایل می توانیم از کمی ریحان نیز در غذا استفاده کنیم.
منبع:hel30.com
عالی