بیفتک

موارد اولیه

  • گوشت بی استخوان گوساله 750 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • رب گوجه 1 قاشق سوپخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • کره 250 گرم
  • سیب زمینی 0/5 کیلو
  • برگ بو 4 عدد
  • فلفل به مقدار لازم

دستور پخت

  1. گوشت را به اندازه کف دست ، ورقه ورقه ببرید و با تیزی کارد روی آن بزنید تا صاف و نرم شود . با حرارت ملایم کمی سرخ کنید . پیاز را خرد و سرخ کنید و همراه با یک لیوان آب روی گوشت ها بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید بپزد .
  2. بعد از یک ساعت نمک ، فلفل و برگ بو به آن بزنید . اگر گوشت نپخته بود ، دوباره یک لیوان آب گرم بریزید ، ولی سعی کنید حرارت کم باشد که گوشت بپزد و نیازی به آب ریختن دوباره نباشد .
  3. رب گوجه را در کره سرخ کنید و آخر کار روی گوشت بدهید . سیب زمینی ها را بپزید ، سپس خرد و در کمی کره سرخ کنید و دور بیفتک که در دیس کشیده اید ، بچینید . سیب زمینی را می توانید در فر تنوری کنید .

منبع:www.beytoote.com

7 نظر برای بیفتک

  1. سلام دوستان خسته نباشید و خیلی ممنون
    واقعا کارتون خوبه
    تصمیم گرفتن و انتخاب غذا خیلی کار سختیه خیلی ممنون
    ولی فکر کنم یکم باید دقت بیشتری به خرج بدین مثلا گذاشتن این غذا تو لیست “پیش غذا ها” خیلی جالب نیست دوست دارم کارتون بی نقص تر از این حرفت باشه واسه همین حتما نظراتمو براتون مینویسم :)

    پاسخ
  2. سلام من خیلی دوستون دارم با مرغ هم میشه اینو درست کرد البته میدونم که اسمش بیفتک نمیشه
    ولی تشکر میکنم از شما..

    پاسخ
  3. خیلی خیلی عالی بود مرسی

    پاسخ
  4. سلام
    من بیفتک را مدل دیگه و با گوشت چرخ کرده درست میکنم .

    پاسخ
  5. بدنبود

    پاسخ
  6. سلام سپاس از سایتتون .خیلی خوبه که کمک میکنین تا انتخاب خوراک و پختن شام و ناهار رو راحت کردید.

    پاسخ
  7. واقعا لذیذه

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.