بورک مرغ

موارد اولیه

  • خمیر مثلثی شکل (اماده) به مقدار لازم
  • مرغ :(از غذای قبلی که در یخچال داشتید.)
  • پیاز متوسط ژولین شده یک عدد
  • زرشک یک قاشق غذاخوری
  • پنیر گودا 100 گرم رنده شده
  • جعفری چاپ شده دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
  • سیر دو حبه رنده شده
  • زنجبیل یک قاشق مربا خوری
  • روغن مایع برای سرخ کردن پیاز به میزان لازم
  • روغن مایع یک استکان
  • شیر یک استکان
  • تخم مرغ یک عدد (زرده و سفیده جدا)
  • زعفران دم کرده یک قاشق چای خوری
  • کنجد و یا تخم خرفه به میزان لازم

دستور پخت

  1. با کمی روغن مایع (میتوان کمی کره نیز اضافه کرد) پیاز ژولین شده را سرخ می کنیم.
  2. در میانه کار سیر رنده شده را نیز اضافه می کنیم.
  3. زمانی که پیاز و سیر طلایی شد ادویه ها را اضافه میکنیم ( زردچوبه- نمک- فلفل- زنجبیل- فلفل قرمز در صورت تمایل )
  4. استخوانهای مرغ را میگیریم و تکه تکه کرده به پیاز داغ اضافه می کنیم و کمی تفت میدهیم .
  5. زرشک وجعفری را اضافه کرده مختصر به هم زده از اتش بر میداریم. زیاد نباید روی شعلع بماند چون زرشکها میسوزن در ضمن میخواهیم رنگ سبز جعفری هم حفظ شود.
  6. در ظرف دیگری روغن مایع شیر سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم. روی هر ورق خمیر یوفکا از این مخلوط میزنیم. بعد مواد میانی را از طرف قاعده ی مثلث گذاشته کناره ها را کمی به داخل اورده و یواش یواش رول میکنیم.
  7. روی همه رولها زرده و زعفران زده و کنجد پاشیده در سینی فر چرب شده گذاشته در نهایت سینی را در فر از قبل گرم شده میگذاریم.
  8. درجه فر 180 میباشد. رویشان سرخ شد اماده است.

منبع:ashpazonline.com

5 نظر برای بورک مرغ

  1. ببخشید ژولین شده یعنی چی؟

    پاسخ
  2. دوستان میشه یکی بگه پیاز ژولین شده یعنی چی؟

    پاسخ
    1. یعنی خلالی، برش خلالی رو ژولین میگن چاپ شده هم یعنی ساتوری خردشده

      پاسخ
  3. بورک یعنى چى؟

    پاسخ
  4. پنیرگودا کجا میفته؟؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.