املت قارچ و پنیر

موارد اولیه

  • یک قاشق غذاخوری کره
  • سه عدد تخم مرغ
  • سه عدد گوجه فرنگی
  • یک چهارم فنجان پنیر پارمسان
  • یک چهارم فنجان پنیر مازارولا
  • یک چهارم فنجان قارچ خرد شده‎
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

دستور پخت

  1. تخم مرغ ها را در یک ظرف شیشه ای ریخته و هم بزنید، گوجه فرنگی ها را رنده کرده و به آن اضافه کنید. کره را در تابه ای در اندازه متوسط ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. مخلوط تخم مرغ و گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و چند دقیقه بعد، قارچ را به همراه پنیر پارمسان، مازارولا و نمک و فلفل به آن بیفزایید. در تابه را گذاشته و آن را به مدت چهار دقیقه روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید. املت را پس از طبخ، سریع میل کنید.

منبع:bikari.net

10 نظر برای املت قارچ و پنیر

  1. پنیر مازارولا دیگه چیه؟ موتزارلا!

    پاسخ
  2. ببخشید فکر کنم این عکس مربوط به این غذا نیست تو این عکس کدو هم هست

    پاسخ
  3. قارچو بایدخام بریزیم

    پاسخ
    1. آره دیگه

      پاسخ
  4. غذای خوبی بودش میشه بادمجون شکم پر ترش هم اموزش بدید ممنون

    پاسخ
  5. سلام ولی حس کنم این عکس مال این غذا نیست چون تو عکس کدو و فلفل دلمه ای و مخلفات دیگه وجود داره

    پاسخ
  6. واقعا ممنون از سایت خوبتون

    پاسخ
  7. THANK
    YOU
    املت قارچ وپنیر تشکر میکنم

    پاسخ
  8. ممنون از زحمات بی نهایت مدیر سایت.خداقوت و یاعلی

    پاسخ
  9. این املت خیلی خوشمزست ترجیحا از بهار نارنج یا آب لیمو ترش هم موقع سرو استفاده کنین البته این عکس هیچ ربطی به املت قارچ و پنیر نداره

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.