املت قارچ و پنیر

موارد اولیه
- یک قاشق غذاخوری کره
- سه عدد تخم مرغ
- سه عدد گوجه فرنگی
- یک چهارم فنجان پنیر پارمسان
- یک چهارم فنجان پنیر مازارولا
- یک چهارم فنجان قارچ خرد شده
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
دستور پخت
- تخم مرغ ها را در یک ظرف شیشه ای ریخته و هم بزنید، گوجه فرنگی ها را رنده کرده و به آن اضافه کنید. کره را در تابه ای در اندازه متوسط ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. مخلوط تخم مرغ و گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و چند دقیقه بعد، قارچ را به همراه پنیر پارمسان، مازارولا و نمک و فلفل به آن بیفزایید. در تابه را گذاشته و آن را به مدت چهار دقیقه روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید. املت را پس از طبخ، سریع میل کنید.
منبع:bikari.net
پنیر مازارولا دیگه چیه؟ موتزارلا!
ببخشید فکر کنم این عکس مربوط به این غذا نیست تو این عکس کدو هم هست
قارچو بایدخام بریزیم
آره دیگه
غذای خوبی بودش میشه بادمجون شکم پر ترش هم اموزش بدید ممنون
سلام ولی حس کنم این عکس مال این غذا نیست چون تو عکس کدو و فلفل دلمه ای و مخلفات دیگه وجود داره
واقعا ممنون از سایت خوبتون
THANK
YOU
املت قارچ وپنیر تشکر میکنم
ممنون از زحمات بی نهایت مدیر سایت.خداقوت و یاعلی
این املت خیلی خوشمزست ترجیحا از بهار نارنج یا آب لیمو ترش هم موقع سرو استفاده کنین البته این عکس هیچ ربطی به املت قارچ و پنیر نداره